reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Alei to zaraz i u Ciebie sie zacznie :) jak juz wszystkie sie rozpakuja trzeba bedzie watek dzieciecy otworzyc :D tylko nie wiem czy to tu czy jest inne miejsce na temat o dzieciach na forum :)

reklama
gratuluję kolejnym mamusią i oczywiście ich dzieciaczkom :-) mój najedzony słodko śpi :-) dziś załatwiłam akt urodzenia więc jest już przysposobiony do życia w społeczeństwie :-) hehehe

Dzis oficjalnie skonczylam prace i zaczelam maciezynskie troche mi smutno bo ja nie cierpie w domu siedziec musze szybko sobie jakies zajecie znalesc jak corka bedzie w szkole

Mi wody posaczyly Si e około 5 30 o 6 reszta odeszła a 7 25 urodziłam ale przy synu od odejścia wód do urodzenia minęło 9 ha

Różnie z tym może być, ale myślę że na pewno każda z was zdąży jak zaczną się skurcze czy odejdą wody po prostu trzeba jechać. Ja bałam się ze panikuje że to jeszcze nie to, że pewnie fałszywy alarm,ale stwierdziłam że jadę i najwyżej wrócę.

Hej Melduje iz Wojtus zrobil psikusa i urodzil sie wczoraj w piatek 13go o 8.40 rano: waga 3360g i 51cm, porod okropnie ciezki bolesny i dlugi duzo gorszy niz pierwszy, maly owiniety byl pepowina dostal najpierw 8 pkt a pozniej juz 10 :)
Teraz uczymy sie siebie nawzajem :) je spi i wali kupska :)

reklama
Do góry