reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Gosikk kciuki trzymam oby szybki porod !!!!
Aleali kochana nie dobrze ze anemia ale wierze ze bedzie dobrze musi byc ! Zosia bedzie piekna i zdrowa a Ty szybciutko wrocisz do siebie :-).

Angoba gratulacje wielkie no I sie doczekalas :-).

Ale malo nas zostalo ...nierozpakowanych.
Ewel87 przed polnoca jeszcze byla w dwupaku dalej kciuki trzymamy no I koniecznie za Anushka89 bo w tej chwili tez rodzi :-*

A ja nie spie ....rozmyslam...

reklama
O czym rozmyslasz ?;-)
My sie karmimy...
Miniaa, Hania bardzo duzo stracila w pierwszej dobie - 7% masy ciala i karmimy sie cycem a pozniej dokarmiamy mm. Mam tak karmic do czasu wizyt poloznej i wazenia i wowczas jak bedzie ok to odstawic mm. Marzy mi sie sam cyc bo duzo zachodu z tym przygotowywaniem mm.

Kciuki za rodzace - za blyskawiczne i w miare bezbolesne porody!

A jesli chodzi o szczepienia to ja dla starszej robilam tak, ze szczepilismy obowiazkowymi (wybralam skojarzone) i do tego pneumo. Tak zrobimy tez teraz choć rozwazam tez rota, bo za chwilę starsza bedzie przynosic roznosci ze zloba.

Gratulacje dla nowych mamusuek i trzymam kciuki ze te ktore wlasnie rodza ;) u nas dziś mija termin porodu jesli dzis nic nie rusxy sie samo to i tak jutro malutka będzie z nami bo mamy umowione cc ;)

Witam Was :( odebrałam wyniki i okazuje się ze w moczu znajduje się E.Coli :( czy któraś z Was miała może to stwierdzone?? :(

gratulacje wszystkim mamusiom! rzeczywiście niewiele nas zostało, mój brzdąc narazie nie daje żadnych sygnałów, w poniedziałek wizyta z ktg, zobaczymy co słychać w brzuchu;)

Reni, Twoja córeczka na razie jest największą z dzieciaczków, zobaczymy czy mój synek przebije bo szykował się duży i jeszcze będzie po terminie :)

Cheetah ja od początku polowałam na podium :-D

Dziewczyny, to że nie macie oznak zbliżającego się porodu nie znaczy, że za chwilę się nie zacznie. Wiem co mówie, bo sama mało brakowało a przegapiłabym własny poród :-)

Dziewczęta Anushka89 urodziła synusia dziś o 8:40 Wojtusia :-* gratulacje wielkie!!!!!!

Natomiast Lenka Ewel87 zdecydowanie się zaparła, że nie wychodzi żadne oxy jej nie ruszyło, także Ewel czeka na dalsze decyzje lekarzy, może się samo rozkręci.

Angoba a tak mnie dopadły wątpliwości, niepokój itp. chyba hormony pomału dają w kość jakaś taka kumulacja emocji.

reklama
Do góry