reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Gosikk kciuki trzymam oby szybki porod !!!!
Aleali kochana nie dobrze ze anemia ale wierze ze bedzie dobrze musi byc ! Zosia bedzie piekna i zdrowa a Ty szybciutko wrocisz do siebie :-).

Angoba gratulacje wielkie no I sie doczekalas :-).

Ale malo nas zostalo ...nierozpakowanych.
Ewel87 przed polnoca jeszcze byla w dwupaku dalej kciuki trzymamy no I koniecznie za Anushka89 bo w tej chwili tez rodzi :-*

A ja nie spie ....rozmyslam...

reklama
O czym rozmyslasz ?;-)
My sie karmimy...
Miniaa, Hania bardzo duzo stracila w pierwszej dobie - 7% masy ciala i karmimy sie cycem a pozniej dokarmiamy mm. Mam tak karmic do czasu wizyt poloznej i wazenia i wowczas jak bedzie ok to odstawic mm. Marzy mi sie sam cyc bo duzo zachodu z tym przygotowywaniem mm.

Kciuki za rodzace - za blyskawiczne i w miare bezbolesne porody!

A jesli chodzi o szczepienia to ja dla starszej robilam tak, ze szczepilismy obowiazkowymi (wybralam skojarzone) i do tego pneumo. Tak zrobimy tez teraz choć rozwazam tez rota, bo za chwilę starsza bedzie przynosic roznosci ze zloba.

Gratulacje dla nowych mamusuek i trzymam kciuki ze te ktore wlasnie rodza ;) u nas dziś mija termin porodu jesli dzis nic nie rusxy sie samo to i tak jutro malutka będzie z nami bo mamy umowione cc ;)

Witam Was :( odebrałam wyniki i okazuje się ze w moczu znajduje się E.Coli :( czy któraś z Was miała może to stwierdzone?? :(

gratulacje wszystkim mamusiom! rzeczywiście niewiele nas zostało, mój brzdąc narazie nie daje żadnych sygnałów, w poniedziałek wizyta z ktg, zobaczymy co słychać w brzuchu;)

Reni, Twoja córeczka na razie jest największą z dzieciaczków, zobaczymy czy mój synek przebije bo szykował się duży i jeszcze będzie po terminie :)

Cheetah ja od początku polowałam na podium :-D

Dziewczyny, to że nie macie oznak zbliżającego się porodu nie znaczy, że za chwilę się nie zacznie. Wiem co mówie, bo sama mało brakowało a przegapiłabym własny poród :-)

Dziewczęta Anushka89 urodziła synusia dziś o 8:40 Wojtusia :-* gratulacje wielkie!!!!!!

Natomiast Lenka Ewel87 zdecydowanie się zaparła, że nie wychodzi żadne oxy jej nie ruszyło, także Ewel czeka na dalsze decyzje lekarzy, może się samo rozkręci.

Angoba a tak mnie dopadły wątpliwości, niepokój itp. chyba hormony pomału dają w kość jakaś taka kumulacja emocji.

reklama
Do góry