reklama
angoba
Fanka BB :)
Serdeczne gratulacje. Na pewno w czepku urodzony! Piekna data.
My sie właśnie cycujemy. W przyszłym tygodniu ma nas odwiedzic polozna. Mam tez nadzieję, ze zaliczymy pierwszy spacer.
A jak ze spacerami u wczesniejszycg mam? Juz bylyscie?
My sie właśnie cycujemy. W przyszłym tygodniu ma nas odwiedzic polozna. Mam tez nadzieję, ze zaliczymy pierwszy spacer.
A jak ze spacerami u wczesniejszycg mam? Juz bylyscie?
finkemma
Anushka gratulacje Alanek ma 11 dni i jeszcze nie bylismy na dworze. Roznie sie mowi ze po tyg ze po dwoch a nawet po trzech . Ja juz od jutra zaczynam werandowanie 5-10 kombinezon wozek i na balkon co dzien dodam 5-10 min az i mysle ze w przyszla niedziele wyjdziemy na 40-60 minutowy pierwszy spaxerek Mam nadzieje ze dobrze to rozegram i ze pogoda nam dopisze
gosikkk
hej
melduje w dwupaku
rozwarcie 1,5 cm. kazali czekac. leze na patologii
pewnie wszystkie urodziły?
mam nadzieje ze ja tez na dniach sie rozpakuje
melduje w dwupaku
rozwarcie 1,5 cm. kazali czekac. leze na patologii
pewnie wszystkie urodziły?
mam nadzieje ze ja tez na dniach sie rozpakuje
Moniqq
Ja też czekam, ale czekam w domu. Nie chce się jeszcze kłaść do szpitala, poza tym pewnie by mnie nie przyjęli, bo jestem przed terminem. Dzisiaj w nocy myślałam, że znowu się zaczyna, były skurcze ok. 20 sekundowe co 10 min, ale po godzinie się uspokoiło i zasnęłam teraz znowu odczuwam co jakiś czas, czop z krwią cały czas wychodzi i tak to u mnie wygląda. Chciałabym, żeby się już to rozwinęło do końca mąż już na urlopie, więc córeczka może wychodzić
Ja właśnie się zastanawiałem kiedy iść na dwór, jak będzie ładna pogoda to może jutro.
położna mówiła że mogę ale mam patrzeć na pogodę więc zobaczymy.
jak będzie brzydko to będę werandowac na balkonie tylko a jak ładnie to wyjdę na 30 min...
Gosik moniq uparte maluchy ;-) niech już wychodzą :-)
położna mówiła że mogę ale mam patrzeć na pogodę więc zobaczymy.
jak będzie brzydko to będę werandowac na balkonie tylko a jak ładnie to wyjdę na 30 min...
Gosik moniq uparte maluchy ;-) niech już wychodzą :-)
reklama