reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Hej kobitki! Ja od wczoraj cos zoladkowo jelitowo zle sie czuje ale tragedii nie ma mlody bryka a to najwazniejsze :)
Mimo tego mama przyszla mi dzis pomoc i mam juz wszystko poprasowane ufff ale ulga :)
Co do h&m faktycznie na necie jest lepszy wybor niz w stacjonarnych zamowilam sobie nawet 2 takie zwykle koszulki na krotki rekaw ciazowe za cale 29zl z dostawa do domciu :)

Mi zawsze ida oczka po jakims czasie chyba za duzy tylek a tak serio to nie sa za grube materialy wiec nie sa zbyt trwale. Ja z hm zamawialam w necie bo u nas niby sa w sklepach ale rozmiarow czesto brakuje

ja dzisiaj po ciężkiej nocy :( spać nie potrafiłam, zasnęłam koło 1, obudziłam się przed 4 i tyle było z mojego spania :( brzuch mnie strasznie bolał, był cały twardy. wstałam wzięłam magnez i po jakimś czasie puścił. ale strasznie bolał :( coś czuję że nie wytrzymam do 40 tygodnia :(

A mi te skurcze i twardy brzuch opuściły drugi dzień mam może z 2 a wcześniej w nocy spać nie dawały... Odstawiłam nawet no spe i jest ok.
Oj skurcze są okropne... Wiem

CZEKAMY NA LENKĘ:*

ja nospę mam brać wrazie konieczności. a ty ewel coś brałaś innego że ci odpuściły? mam zapisane 3x2 tabletki magnezu ale za dużego efektu po tym nie widzę :( nawet teraz jak leżę i nic nie robię to mi ten brzuch tak twardnieje że wytrzymać jest ciężko :(

reklama
Ja nospe miałam brać 3x1 i to ta max, scopolan 3x1,luteine 2x1, doraznie czopki dostałam przeciwskurczowe ale mi to nie pomagało... Tydzień się meczylam dziś 2 dzień bez skurczy może mam z 2 w ciągu dnia i odstawiłam wszystko poza luteina bo szkoda się faszorwac tym. Magnez. Brałam ale też nie widziałam efektu

CZEKAMY NA LENKĘ:*

Do góry