reklama
Hej kobitki! Ja od wczoraj cos zoladkowo jelitowo zle sie czuje ale tragedii nie ma mlody bryka a to najwazniejsze
Mimo tego mama przyszla mi dzis pomoc i mam juz wszystko poprasowane ufff ale ulga
Co do h&m faktycznie na necie jest lepszy wybor niz w stacjonarnych zamowilam sobie nawet 2 takie zwykle koszulki na krotki rekaw ciazowe za cale 29zl z dostawa do domciu
Mimo tego mama przyszla mi dzis pomoc i mam juz wszystko poprasowane ufff ale ulga
Co do h&m faktycznie na necie jest lepszy wybor niz w stacjonarnych zamowilam sobie nawet 2 takie zwykle koszulki na krotki rekaw ciazowe za cale 29zl z dostawa do domciu
co prawda pytanie nie było do mnie ale szczerze polecamMama lub ona macie jakies ksiazki warte polecenia dla 7 latki bo musze cwiczyc z nia czytanie ze zrozumieniem
Magic Archives | Holly Webb
szczególnie magic molly
do leginsów jeszcze się nie przekonałam ale w sumie za takie pieniądze to warto spróbować
ja dzisiaj po ciężkiej nocy spać nie potrafiłam, zasnęłam koło 1, obudziłam się przed 4 i tyle było z mojego spania brzuch mnie strasznie bolał, był cały twardy. wstałam wzięłam magnez i po jakimś czasie puścił. ale strasznie bolał coś czuję że nie wytrzymam do 40 tygodnia
ja nospę mam brać wrazie konieczności. a ty ewel coś brałaś innego że ci odpuściły? mam zapisane 3x2 tabletki magnezu ale za dużego efektu po tym nie widzę nawet teraz jak leżę i nic nie robię to mi ten brzuch tak twardnieje że wytrzymać jest ciężko
reklama
Ja nospe miałam brać 3x1 i to ta max, scopolan 3x1,luteine 2x1, doraznie czopki dostałam przeciwskurczowe ale mi to nie pomagało... Tydzień się meczylam dziś 2 dzień bez skurczy może mam z 2 w ciągu dnia i odstawiłam wszystko poza luteina bo szkoda się faszorwac tym. Magnez. Brałam ale też nie widziałam efektu
CZEKAMY NA LENKĘ:*
CZEKAMY NA LENKĘ:*