reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Hej kobitki! Ja od wczoraj cos zoladkowo jelitowo zle sie czuje ale tragedii nie ma mlody bryka a to najwazniejsze :)
Mimo tego mama przyszla mi dzis pomoc i mam juz wszystko poprasowane ufff ale ulga :)
Co do h&m faktycznie na necie jest lepszy wybor niz w stacjonarnych zamowilam sobie nawet 2 takie zwykle koszulki na krotki rekaw ciazowe za cale 29zl z dostawa do domciu :)

Mi zawsze ida oczka po jakims czasie chyba za duzy tylek a tak serio to nie sa za grube materialy wiec nie sa zbyt trwale. Ja z hm zamawialam w necie bo u nas niby sa w sklepach ale rozmiarow czesto brakuje

ja dzisiaj po ciężkiej nocy :( spać nie potrafiłam, zasnęłam koło 1, obudziłam się przed 4 i tyle było z mojego spania :( brzuch mnie strasznie bolał, był cały twardy. wstałam wzięłam magnez i po jakimś czasie puścił. ale strasznie bolał :( coś czuję że nie wytrzymam do 40 tygodnia :(

A mi te skurcze i twardy brzuch opuściły drugi dzień mam może z 2 a wcześniej w nocy spać nie dawały... Odstawiłam nawet no spe i jest ok.
Oj skurcze są okropne... Wiem

CZEKAMY NA LENKĘ:*

ja nospę mam brać wrazie konieczności. a ty ewel coś brałaś innego że ci odpuściły? mam zapisane 3x2 tabletki magnezu ale za dużego efektu po tym nie widzę :( nawet teraz jak leżę i nic nie robię to mi ten brzuch tak twardnieje że wytrzymać jest ciężko :(

reklama
Ja nospe miałam brać 3x1 i to ta max, scopolan 3x1,luteine 2x1, doraznie czopki dostałam przeciwskurczowe ale mi to nie pomagało... Tydzień się meczylam dziś 2 dzień bez skurczy może mam z 2 w ciągu dnia i odstawiłam wszystko poza luteina bo szkoda się faszorwac tym. Magnez. Brałam ale też nie widziałam efektu

CZEKAMY NA LENKĘ:*

Do góry