reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja na mojego nie moge narzekac :) sam wszystko chetnie robi chociaz niekiedy musze 3 razy powtarzac i jak kurze wyciera to palcem pokazac ale gotowanie wychodzi mu swietnie :) ogolnie od kad wyjechal na studia zaraz po liceum do wrocka tak 8 lat sam sobie dawal rade wiec duzo umie :)
Ja to jestem pedantka najlepiej lubie zrobic wszystko sama zeby bylo po mojemu ale w ciazy odpuszczam choc jeszcze tez wszystko jestem sama w stanie zrobic :)
Synek przejal geny po mnie lubi odkurzac nawet podlogi myc i zabawki na swoje miejsce odklada :)
Claudia bidulko za mna chodzi kfc od kilku dni ale narazie odpuscilam bo potem mur beton bede 3 dni zdychac ....ehh...
Spokojnej nocy :)

hej dziewczyny :-) witam się poranie :-) chciałam zainteresowanym obwieścić że od dziś w netto są ocieplane leginsy ciążowe za 24,99 zł. dostałam cynka od koleżanki w ciąży. więc chyba warto tam zajrzeć :-)

Kinia u bas to było tak ze córka czytała wszystko książki których ma dużo gazety napisy w sklepach a syn tylko szkolne proste książeczki ale on to do tej pory nie lubi czytać a ona zjada kasiazki ale na początku to jakieś proste charlie i lola np żeby było mało testu i w szkole dają tez te do nauki

U mnie netto nie ma :p ale nie kupilabym leginsow ciazowych :)

Córa dala mi pospac, pewnie tez byla zmeczona i sobie spala :)
Mialam dzisiaj sen, ze sie urodzila i bylismy na pierwszym spacerze :-D

Ja chodzę nalogowo w leginsach ciążowych z hm a w wawie nie ma netto chyba ze na obrzezach ale nie widzialam. Licze ze mi starczy co mam :)

reklama
Do góry