reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Może ta luteina by Ci pomogła? Ale nospe bierz częściej, a dawno byłaś na wizycie.?bo mi te skurcze właśnie szyjkę skróciły

CZEKAMY NA LENKĘ:*

reklama
w zeszłym tygodniu byłam na wizycie i idę w przyszłym tygodniu w środę. mam jednak nadzieję że tak długo mnie to nie będzie trzymać. oby też mi to minęło. ciebie puściło to mnie złapało :( jak będzie mnie teraz boleć to wezmę nospę i zobaczę efekty po nospie bo tego magnezu to już mam bardzo dużo przepisanej a też nie lubię się tyle faszerować tabletkami

Kachna86, ja tez miewam skurcze takie w nocy i bole jak na okres, biore nospe doraznie pomaga i magnez bierz wtedy regularnie 2, 3 razy dziennie.

ja nospę mam brać wrazie konieczności. a ty ewel coś brałaś innego że ci odpuściły? mam zapisane 3x2 tabletki magnezu ale za dużego efektu po tym nie widzę :( nawet teraz jak leżę i nic nie robię to mi ten brzuch tak twardnieje że wytrzymać jest ciężko :(

A co do magnezu to lekarz moj mowil ze jak nie dziala to sprobowac inny mi przechodzilo jak bralam duze dawki MagneB6 max te 100mg bralam 2 razy dziennie.

Ale bóle okresowe to co innego niż. Skurcze... Skurcze to brzuch twardnieje bardzo nie da się przekręcić aż, czasami boli nawet...
Może spróbuj kacha aspargin brać on ma dużo magnezu
Ja tak miałam całe 8 dni... Najgorzej w nocy musiałam wstawać i chodzić żeby lepiej bylo

Ja nospy nie biore wogole nawet nie mam jej w domu magnez bralam ale bardzo bolal mnie po nim zeladek wiec odstawilam teraz tylko biore moje ciazowe witaminy I to wszystko .... wczoraj mialam spotkanie z fizjoterapelta dot mojego spojenia lonowego kazal kupic pilke I siedziec I cwiczyc na niej plus dostalam zestaw dodatkowych cwiczen I zobaczymy. ...

Kinia jak. Byś miała takie bolesne skurcze przez 8 dni i nie spala nocą to byś brała wszystko byle by tylko przeszło :)) ja do tej pory tez nie musialam

reklama
Do góry