reklama
w zeszłym tygodniu byłam na wizycie i idę w przyszłym tygodniu w środę. mam jednak nadzieję że tak długo mnie to nie będzie trzymać. oby też mi to minęło. ciebie puściło to mnie złapało jak będzie mnie teraz boleć to wezmę nospę i zobaczę efekty po nospie bo tego magnezu to już mam bardzo dużo przepisanej a też nie lubię się tyle faszerować tabletkami
ja nospę mam brać wrazie konieczności. a ty ewel coś brałaś innego że ci odpuściły? mam zapisane 3x2 tabletki magnezu ale za dużego efektu po tym nie widzę nawet teraz jak leżę i nic nie robię to mi ten brzuch tak twardnieje że wytrzymać jest ciężko
A co do magnezu to lekarz moj mowil ze jak nie dziala to sprobowac inny mi przechodzilo jak bralam duze dawki MagneB6 max te 100mg bralam 2 razy dziennie.
Ale bóle okresowe to co innego niż. Skurcze... Skurcze to brzuch twardnieje bardzo nie da się przekręcić aż, czasami boli nawet...
Może spróbuj kacha aspargin brać on ma dużo magnezu
Ja tak miałam całe 8 dni... Najgorzej w nocy musiałam wstawać i chodzić żeby lepiej bylo
CZEKAMY NA LENKĘ:*
Może spróbuj kacha aspargin brać on ma dużo magnezu
Ja tak miałam całe 8 dni... Najgorzej w nocy musiałam wstawać i chodzić żeby lepiej bylo
CZEKAMY NA LENKĘ:*
kiniasw86
Fanka BB :)
Ja nospy nie biore wogole nawet nie mam jej w domu magnez bralam ale bardzo bolal mnie po nim zeladek wiec odstawilam teraz tylko biore moje ciazowe witaminy I to wszystko .... wczoraj mialam spotkanie z fizjoterapelta dot mojego spojenia lonowego kazal kupic pilke I siedziec I cwiczyc na niej plus dostalam zestaw dodatkowych cwiczen I zobaczymy. ...
reklama