reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

To. Mnie bóle okresowe ominęły widać, ale już byłam zrezygnowana myślałam że się wykończe w nocy, Agami ta luteine bierzesz do 36tc?

CZEKAMY NA LENKĘ:*

reklama
Tez na IP byłam przecież bo się martwilam i widać słusznie skoro się szyjka skróciła, na szczęście puściło juz i jest ok. Ale dość mam IP i lekarzy. W pn mam wizytę u swojej doktorki zobaczymy co i jak

CZEKAMY NA LENKĘ:*

To ja chyba jestem jedyna bez boleści żadnych ja idę w czwartek znowu do szpitala ale tym razem do mojego ulubionego doktorka na usg więc spoko ale sam fakt te kolejki do położnych później znowu do drugiego gina więc dzień wizyt się szykuje...

reklama
A ja dzisiaj mam biegunke i bol brzucha :( nie wiem co jest grane.
Wczoraj buraki jadlam, jablka i rozne a dzisiaj z rana nic bo jechalam na badania.

Mam nadzieje ze to nie biegunka porodowa, czlowiek sie naczyta a potem swiruje :(

Do góry