reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Kinia ładna sukienka :) moj ma kłaść listwy ale bidulek śpi bo ciezko pracuje cały tydzień przenosząc laptopa z biura do biura jeszcze dodam ze do pracy chodzi na która chce z regoly na 10 i sie nie wysypia ja go w końcu kiedyś ukatrupie :) siedzę na tym Sajgonie cały tydz bo ciezko mu listwy założyć i nie mogę ani mebli ustawić ani nic pochować do szafek myśle nad koncepcja pokoju i póki nie będę miec pustego pokoju nic nie wymyślę wczoraj siedziałam w necie pół dnia zeby znaleść jakieś inspiracje z całego pinesrtu znalazłam ze sok ananasowy pomaga na latającej i jak zrobić podpaski porodowe mrożone :) jeszcze chłopaki wymazali cała ścianę długopisem ehhhh

Kina cudna sukienka pieknie sie prezentuje :D mama 290 moj maz tez ma taki zapal do prac w domu juz z miesiac czekam na pomalowanie korytarza farby kupione walki sa ale checi brak.

Ohh mama ty to masz z tymi urwisami ja mam jedna corke ale tez daje popalic .... oby ten dzidzius byl grzeczniejszy hahaha

Ja dzieki Bogu na meza narzekac nie moge wszystko co trzeba to zrobi odrazu i jest spokoj ... ja zmykam z corka na zakupy

finkemamami koniecznie daj znac czy jestes zadowolona z wozka, ja tez nad nim mysle :)

Ostatnia edycja:
dziewczyny jak czytalam ile wy jz macie dla dziecka to jestem w szoku...
w pierwszej ciazy dopiero od 7 miesiaca zaczelam kompletowac wyprawke, chtyba taki przesad...
teraz chcuialabynm szybciej, ale nie wiem czy chlopak i dziewczynka i dla mnie to bez sensu, nie bede szukac neutralnych rzeczy na chama, moze jakies ubranko jak mi wpadnie w oczy...
mysle ze w sierpniu juz bede wiedziec to pozamawiam najwaznioejsze rzeczy , we wrzesniu akcesoria pielegnacyjne , kosmetyki perasowanie i pranie dopiero, zeby bylo na swiezo tak zeby w pazierniku juz miec wszystko....

reklama
Napisze napewno jesli dojdzie do poniedzialku to rodzice mi przywioza i zdam relacjie jesli nie to dopiero 17 lipca :) juz sie niemoge doczekac :D tego wozka :D piekny na zdjeciach oby w realu tak samo sie prezentowal :D

Do góry