reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

U nas tez upal 40 st bylo na moim termometrze w sloncu . caly dzien w murach rolety pozaslaniane wiatraki caly dzien na obrotach. Bylam 30 minu na spacerze ale przed chwila bo juz troche lepsze powietrze przyszlam taka wyczerpana prysznic 4 dzis chlodny i znowu leze z nogami w gorze. Maz mowi ze spychnieta jestem na twarzy i czerwona tak nienaturalnie i to na 100% od tego upalu.
Co do zakupow zamowilam juz wozek lozeczko przewijak posciel czyli wszystko co wieksze kupione reszta z czasem mam nadzieje ze do konca wrzesnia wszystko ogarne.

Ostatnia edycja:
reklama
Moja mala ok wczoraj jest taka ruchliwa glownie wieczorem ze az czasami mnie zaboli jak kopie. Wczoraj jak siedzialam na ziemi i bawilam sie z mlodym to tak mi przygrzmocila centralnie w pecherz ze popuscilam na podloge hahahahah

Hehe Claudia to mała daje widzę czadu. Ja się właśnie dwa dni temu koleżanki pytałam czy tak właśnie miała bo mi też czasem w pecherz kopnie to mnie boli i mam wrażenie że się posikam. A zdazylo się już ze dostałam kopa takiego ze aż w szyjce poczułam i poleciałam odrazu do łazienki czy wszystko ok sprawdzić bo to było tak dziwne uczucie. To mówiła koleżanka że tak nie miała bo mały był bardziej nogami do góry.
Największe pobudzenie ruchowe jest jak coś się zje, wypije słodkiego :) każda ciąża jednak inna. W pierwszej tak nie mialam, ani mnie nic nie ciągnęło...

Finkemma wlasnie obawiam się lata i upałów bo nogi mogą puchnac właśnie.

Ostatnia edycja:
Nie no klimatyzacja u mnie w pracy byla czyszczona 2 mc temu wiec czysta jest napewno. .. ja nie lubie klimatyzacji ale niestety w biurze u nas wszyscy sa za bo jest strasznie goraco

Czesc dziewczyny cos spac nie moge jest mi goraco krece sie z boku na bok mam nadzieje ze wy bedzie wyspane ...

reklama
Ja tez nie śpię od 6 po spaniu :) ciekawe czy będzie jeszcze tak męczyła senność jak na początku he

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Do góry