reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Dziewczyny Wy już tyle nakupowałyście, że szok :D ja mam 5 paczek pampersów, bo miałam okazje kupić dużo taniej i tyle :D nawet żadnego ubranka nie mam. Muszę się za to w końcu zabrać, teraz tak gorąco, że nic mi się po prostu nie chce :(
A dzisiaj jeszcze idziemy na urodziny, mój tata ma 50-tkę :)

hej
ja też nic nie mam oprócz jednego bodziaka w motorki :-) ale wczoraj spakowałam torbę do szpitala dla siebie w razie W. Póki co oglądam wózki, łóżeczko mamy, a ciuszków na razie nie oglądam bo nie podobają mi się te słodkie róże.

Gorąco tak, że szok. Leżę przy wiatraku, inaczej się nie da ....

A ja sie wlasnie obudzilam z drzemki. Juz nie sypiam w dzien ale dzis jesy tak goraco ze polozylam sie na lezaku w cieniu i usnelam. Wczesnie rano bylismy na spacerze z corka, teraz to juz chyba poznym popoludniem pojdziemy bo gorrrrraco!

U nas dzisiaj nadal ciepło ale nie tak gorąca, da się przeżyć. Zrobiliśmy zakupy, Poszliśmy na spacerek a teraz czas na jakiegoś grilla u siostry :) oby nie padalo bo wczoraj z wieczora zaczęło padać :/
Ja tam wolę kupować powoli po trochę, nie odczuje takiego ubytku kasy, niż kupowanie wszystkiego naraz.

Dzieki kinia troche sie wachalam odnosnnie koloru ale ostatecznie i tak wzielam ten chabrowy :) ja tez sie chlodze przy wiatraku albo w wannie z letnia woda :) nad jezioro jedziemy jutro o 8 do 10 dluzej nie uciagne w ten upal a i tak cienia bede szukac.

Ja we wrzesniu juz bym nie miala sily kompletowac wyprawki calej i prac tego prasowac no wiadomo takiemu malcowi trzena wszystko wyprac i wyprasowac.
Dzisiaj koszmarny dzien ja z domu nie wychodze a slabo mi tak ze ledwo wstaje puls na lezaco mam ok 110 a w glowie jak na karuzeli oby te upaly sie skonczyly

Mi tez sie kreci w glowie jak tylko wstaje a wody to juz chyba ze 3 l wypilam. A to dopiero poczatek lata :( a jak ja zawsze mowie ze lata nie lubie to kazdy no co Ty przeciez cieplutko fajnie u mnie ciaza czy nie ciaza narzekam na upal jestem zimno lubna. Dzis zamowilam rolety thermo mam je juz w kuchni i sa rewelacyjnie nie wpuszczaja przez szyby tego upalu.

reklama
Dziewczyny, czy ktoras spotkala sie z obnizowym wynikiem wapnia w ciazy? Wlasnie odebralam wyniki i ten wapn mam za niski. W sumie to jem duzo nabialu (bo lubie) wiec jestem troszke zaskoczona. Dostane dodatkowe suplementy?

Do góry