reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Dziewczyny Wy już tyle nakupowałyście, że szok :D ja mam 5 paczek pampersów, bo miałam okazje kupić dużo taniej i tyle :D nawet żadnego ubranka nie mam. Muszę się za to w końcu zabrać, teraz tak gorąco, że nic mi się po prostu nie chce :(
A dzisiaj jeszcze idziemy na urodziny, mój tata ma 50-tkę :)

hej
ja też nic nie mam oprócz jednego bodziaka w motorki :-) ale wczoraj spakowałam torbę do szpitala dla siebie w razie W. Póki co oglądam wózki, łóżeczko mamy, a ciuszków na razie nie oglądam bo nie podobają mi się te słodkie róże.

Gorąco tak, że szok. Leżę przy wiatraku, inaczej się nie da ....

A ja sie wlasnie obudzilam z drzemki. Juz nie sypiam w dzien ale dzis jesy tak goraco ze polozylam sie na lezaku w cieniu i usnelam. Wczesnie rano bylismy na spacerze z corka, teraz to juz chyba poznym popoludniem pojdziemy bo gorrrrraco!

U nas dzisiaj nadal ciepło ale nie tak gorąca, da się przeżyć. Zrobiliśmy zakupy, Poszliśmy na spacerek a teraz czas na jakiegoś grilla u siostry :) oby nie padalo bo wczoraj z wieczora zaczęło padać :/
Ja tam wolę kupować powoli po trochę, nie odczuje takiego ubytku kasy, niż kupowanie wszystkiego naraz.

Dzieki kinia troche sie wachalam odnosnnie koloru ale ostatecznie i tak wzielam ten chabrowy :) ja tez sie chlodze przy wiatraku albo w wannie z letnia woda :) nad jezioro jedziemy jutro o 8 do 10 dluzej nie uciagne w ten upal a i tak cienia bede szukac.

Ja we wrzesniu juz bym nie miala sily kompletowac wyprawki calej i prac tego prasowac no wiadomo takiemu malcowi trzena wszystko wyprac i wyprasowac.
Dzisiaj koszmarny dzien ja z domu nie wychodze a slabo mi tak ze ledwo wstaje puls na lezaco mam ok 110 a w glowie jak na karuzeli oby te upaly sie skonczyly

Mi tez sie kreci w glowie jak tylko wstaje a wody to juz chyba ze 3 l wypilam. A to dopiero poczatek lata :( a jak ja zawsze mowie ze lata nie lubie to kazdy no co Ty przeciez cieplutko fajnie u mnie ciaza czy nie ciaza narzekam na upal jestem zimno lubna. Dzis zamowilam rolety thermo mam je juz w kuchni i sa rewelacyjnie nie wpuszczaja przez szyby tego upalu.

reklama
Dziewczyny, czy ktoras spotkala sie z obnizowym wynikiem wapnia w ciazy? Wlasnie odebralam wyniki i ten wapn mam za niski. W sumie to jem duzo nabialu (bo lubie) wiec jestem troszke zaskoczona. Dostane dodatkowe suplementy?

Do góry