reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

U mnie teraz 32 stopnie na zewnątrz w cieniu, ale w połowie mieszkania mam na szczęście cień. Co do szykowania wszystkiego to do końca wakacji chcę mieć wszystko gotowe, będzie łatwiej, poza tym wszystko będzie wysychało natychmiast, później różnie może być z pogodą.
Kupiłam fotelik samochodowy graco i łóżeczko (jest zwykłe sosnowe, ale wygląda wyjątkowo słodko z wyrzeźbionymi misiami w szczytach) :-D

reklama
Poczytaj o Wit D ona jest odpowiedzialna za wchłanianie wapna. ja mam z nią problemy i biorę w tabletkach.
Ja remontuje pokój dla dziecka. Syna przerzucilam do większego. Czeka mnie wymiana okien dachowych w tym pokoju. Ja też planuje skorzystać z pogody i poprac wozki, maskotki, posciel, ubranka itd.

Ostatnia edycja:
Aleali Claudia pranie i prasowanie tez juz robicie bo ja bym chetnie juz zrobila ale wszyscy rodzinni doradcy mowia zeby poczekac bo bedzie "nieswieze" sie zakurzy itd...

Kasz ja w obu ciążach miałam problemy i od 28 tyg musiałam leżeć, więc muszę być przygotowana na taki scenariusz i teraz, co do prania to ja będę prała i prasowała a przed włożeniem do szafy/komody pakuję wszystko w duże plastikowe opakowania zapinane na klipsy

No ja tez muszę byc przygotowana na rożne scenariusze narazie popralam wrzuciłam do worka i czekam na natchnienie poprasuję i do pojemników wiec sie nie zakurzy łóżeczko będzie czekać ale narazie tylko upiorę pokrowiec na materac odkurze jak dIecko przyjdzie resztę poupychanymi po szafach w końcu sie wezmę i pokompletuje z jednej strony to wiem ze duzo czasu ale z drugiej strony poprostu nie mam czasu na nic wole sobie poleżeć i narazie pomysleć o tym :) zakładanie listew skończyło sie awantura i bedą ciche dni niech ma gil jeden

Zmobilizowalyscie mnie dziewczyny. Jutro maz mi powyciaga z szaf kartony z ubrankami po starszej, przejrze co mam i biore sie za zakupy brakujacych rzeczy. Z tym moim lozyskiem przodujacym to nigdy nic nie wiadomo...
Dzis namierzylam wozek i bede dzialac.
W koncu mozna odetchac. Siedze sobie z mezem n tarasie, on przy winku, ja przy bavarii 0%. Jest fajnie :)

ja przegladnelam ciuszki i na tym koniec :) nie prasowalam nigdy i prasowac nie bede, oprocz 20 szt tetrówek, ale to i tak tylko po pierwszym praniu, potem wole oddech złapac w wolnej chwili, a nie prasowac, o nieeee! :)
taka wyrodna matka jestem :D

Ja cześć mam już przygotowane w komodzie i ułożone rozmiarami. Po malu po malu do przodu :)
Ale upały są okropne ja mam dość dobrze nie nie rodzimy zaraz bo dopiero ciężko by było z takim brzuchem w upał

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry