reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

U mnie teraz 32 stopnie na zewnątrz w cieniu, ale w połowie mieszkania mam na szczęście cień. Co do szykowania wszystkiego to do końca wakacji chcę mieć wszystko gotowe, będzie łatwiej, poza tym wszystko będzie wysychało natychmiast, później różnie może być z pogodą.
Kupiłam fotelik samochodowy graco i łóżeczko (jest zwykłe sosnowe, ale wygląda wyjątkowo słodko z wyrzeźbionymi misiami w szczytach) :-D

reklama
Poczytaj o Wit D ona jest odpowiedzialna za wchłanianie wapna. ja mam z nią problemy i biorę w tabletkach.
Ja remontuje pokój dla dziecka. Syna przerzucilam do większego. Czeka mnie wymiana okien dachowych w tym pokoju. Ja też planuje skorzystać z pogody i poprac wozki, maskotki, posciel, ubranka itd.

Ostatnia edycja:
Aleali Claudia pranie i prasowanie tez juz robicie bo ja bym chetnie juz zrobila ale wszyscy rodzinni doradcy mowia zeby poczekac bo bedzie "nieswieze" sie zakurzy itd...

Kasz ja w obu ciążach miałam problemy i od 28 tyg musiałam leżeć, więc muszę być przygotowana na taki scenariusz i teraz, co do prania to ja będę prała i prasowała a przed włożeniem do szafy/komody pakuję wszystko w duże plastikowe opakowania zapinane na klipsy

No ja tez muszę byc przygotowana na rożne scenariusze narazie popralam wrzuciłam do worka i czekam na natchnienie poprasuję i do pojemników wiec sie nie zakurzy łóżeczko będzie czekać ale narazie tylko upiorę pokrowiec na materac odkurze jak dIecko przyjdzie resztę poupychanymi po szafach w końcu sie wezmę i pokompletuje z jednej strony to wiem ze duzo czasu ale z drugiej strony poprostu nie mam czasu na nic wole sobie poleżeć i narazie pomysleć o tym :) zakładanie listew skończyło sie awantura i bedą ciche dni niech ma gil jeden

Zmobilizowalyscie mnie dziewczyny. Jutro maz mi powyciaga z szaf kartony z ubrankami po starszej, przejrze co mam i biore sie za zakupy brakujacych rzeczy. Z tym moim lozyskiem przodujacym to nigdy nic nie wiadomo...
Dzis namierzylam wozek i bede dzialac.
W koncu mozna odetchac. Siedze sobie z mezem n tarasie, on przy winku, ja przy bavarii 0%. Jest fajnie :)

ja przegladnelam ciuszki i na tym koniec :) nie prasowalam nigdy i prasowac nie bede, oprocz 20 szt tetrówek, ale to i tak tylko po pierwszym praniu, potem wole oddech złapac w wolnej chwili, a nie prasowac, o nieeee! :)
taka wyrodna matka jestem :D

Ja cześć mam już przygotowane w komodzie i ułożone rozmiarami. Po malu po malu do przodu :)
Ale upały są okropne ja mam dość dobrze nie nie rodzimy zaraz bo dopiero ciężko by było z takim brzuchem w upał

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry