reklama
M
mama290
Gość
Kinia ładna sukienka moj ma kłaść listwy ale bidulek śpi bo ciezko pracuje cały tydzień przenosząc laptopa z biura do biura jeszcze dodam ze do pracy chodzi na która chce z regoly na 10 i sie nie wysypia ja go w końcu kiedyś ukatrupie siedzę na tym Sajgonie cały tydz bo ciezko mu listwy założyć i nie mogę ani mebli ustawić ani nic pochować do szafek myśle nad koncepcja pokoju i póki nie będę miec pustego pokoju nic nie wymyślę wczoraj siedziałam w necie pół dnia zeby znaleść jakieś inspiracje z całego pinesrtu znalazłam ze sok ananasowy pomaga na latającej i jak zrobić podpaski porodowe mrożone jeszcze chłopaki wymazali cała ścianę długopisem ehhhh
finkemma
Fanka BB :)
Kina cudna sukienka pieknie sie prezentuje mama 290 moj maz tez ma taki zapal do prac w domu juz z miesiac czekam na pomalowanie korytarza farby kupione walki sa ale checi brak.
ona_13
Dziewczyny jakbym mojego widziała hehe. Na wszystko ma czas, od miesiąca ustawia tv, zawsze coś :/ i przekłada, jutro to zrobię
dziewczyny jak czytalam ile wy jz macie dla dziecka to jestem w szoku...
w pierwszej ciazy dopiero od 7 miesiaca zaczelam kompletowac wyprawke, chtyba taki przesad...
teraz chcuialabynm szybciej, ale nie wiem czy chlopak i dziewczynka i dla mnie to bez sensu, nie bede szukac neutralnych rzeczy na chama, moze jakies ubranko jak mi wpadnie w oczy...
mysle ze w sierpniu juz bede wiedziec to pozamawiam najwaznioejsze rzeczy , we wrzesniu akcesoria pielegnacyjne , kosmetyki perasowanie i pranie dopiero, zeby bylo na swiezo tak zeby w pazierniku juz miec wszystko....
w pierwszej ciazy dopiero od 7 miesiaca zaczelam kompletowac wyprawke, chtyba taki przesad...
teraz chcuialabynm szybciej, ale nie wiem czy chlopak i dziewczynka i dla mnie to bez sensu, nie bede szukac neutralnych rzeczy na chama, moze jakies ubranko jak mi wpadnie w oczy...
mysle ze w sierpniu juz bede wiedziec to pozamawiam najwaznioejsze rzeczy , we wrzesniu akcesoria pielegnacyjne , kosmetyki perasowanie i pranie dopiero, zeby bylo na swiezo tak zeby w pazierniku juz miec wszystko....
reklama
finkemma
Napisze napewno jesli dojdzie do poniedzialku to rodzice mi przywioza i zdam relacjie jesli nie to dopiero 17 lipca juz sie niemoge doczekac tego wozka piekny na zdjeciach oby w realu tak samo sie prezentowal