reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Mnie to czasami meczy w ciagu dnia a nocy nie moge spac ... dzis raczej nie poodpoczywam w dzien bo musze corce kupic jakas sukienke na to wesele ehhh

reklama
reni84 powiedział, że wszystko jest ok, ale wiesz jak to jest, matka się zawsze o wszystko martwi. 10.07 mam wizytę u mojej pani dr to z nią pogadam. ;)

Lotka gratuluję! ;) Jestem ciekawa jak przeżyje ślub i wesele w 30 tc. ;)

zusia jest ładny. Ja się zakochałam w riko nano. ;)

Hej dziewczyny. Ja też niewyspana, nie mogłam przez ten upał zasnąć, a potem budziłam się co rusz. Maleństwo zaczęło wariować koło północy i tak dobrą godzinę mi baraszkowało. Kopniaczki coraz mocniejsze :) miałam jakieś bóle po prawej stronie w połowie między wątrobą a wrostkiem i bolało mocno jak siusiałam. Przestraszyłam się, ale na szczęście już przeszło.

Ja w 25tc będę szła na ślub koleżanki ze studiów. Ciekawe jak to wytrzymam... Jestem dobrej myśli :) No i ciekawe co założę na siebie ;p

Ja mam dziś znowu klucia w pipie i brzuchu ciągle coś... I oczywiście strach. Dziś będę lezala i tyle choć tego nie znosze:)
U mnie mala zazwyczaj w dzień mało aktywna jest dopiero pod wieczór ale też bez szaleństwa :-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reni84 powiedział, że wszystko jest ok, ale wiesz jak to jest, matka się zawsze o wszystko martwi. 10.07 mam wizytę u mojej pani dr to z nią pogadam. ;)

Lotka gratuluję! ;) Jestem ciekawa jak przeżyje ślub i wesele w 30 tc. ;)

zusia jest ładny. Ja się zakochałam w riko nano. ;)
dzięki ;-)
da sie przezyc heh, tzn zalezy od pogody. ja tez bylam wtedy podobnie w ciazy, termin mialam na 22 listopada ;-) tyle ze u nas bylo slonko, ale chłodno. nie wiem jak bym dala rade, jak by był upał :)

Wgorocejewodzie kąpana a w pierwszej ciazy wychodziłam za maź byłam gdzieś około 28 tyg coś mi sie tak kojarzy było goroca i sie umeczylam po pół roku juz byłam po unieważnieniu małżeństwa :) i to był pierwszy insotatni raz kiedy ze zdecydowałam na ślub w ciazy teraz jakbym miała zrobić to to bym poczekała aż sie dziecko urodzi a ja wrócę do figury :)

Spalam dobrze szybko zasnelam i prawie do 9 dzis znowu goraco zaraz jedziemy do ikei po regal a potem jakis obiad na miescie ale na nic nie mam ochoty brak apetytu tylko zimne arbuzy bym jadla.

Kasieczka ja mam taka sukienke na wesele brata

Załączniki

• 1435999303582.jpg
    1435999303582.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Kiniasw86 - boska ta sukienka :)

ja ostatnio już nie potrzebuje drzemek w ciągu dnia, ale za to spie porządnie w nocy :)
dziewczyny ja mialam kompletowac wyprawke wlasnie koniec 7 mca/poczatek 8 mc, ale juz chyba za tydzien po wizycie (9lipca) zaczne już kupowac, bo wlasnie roznie moze byc... wczoraj spotkalam znajoma, ona mi mowila, ze dwa ostatnie miesiace w szpitalu spedzila, wiec chyba lepiej sie przygotowac ciut wczesniej, nawet jak nie wszystko miec przygotowane, to choc wieksza czesc ;)

u mnie tez upalnie :) ale siedze w domu, to jest ok :)

Do góry