reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

BEZPŁATNE BADANIA PRENATALNE USG
W ramach Małopolskich Warsztatów Ultrasonografii zapraszamy na bezpłatne badania prenatalne dnia 27.06.2015 (sobota)
Poszukujemy pacjentek 12+0-13+5 oraz 18-21 tygodni ciąży.
Badania będą wykonywane przez lekarzy kursantów szkolących się przy asyście lekarza prowadzącego. Każde badanie będzie sprawdzane i autoryzowane przez lekarzy prowadzących. Pacjentka otrzyma pisemny wynik badania.
Zadzwoń w celu rejestracji i dalszych informacji pod nr 609-026-246. Przyjmujemy zgłoszenia od poniedziałku do piątku od 8.00-16.00. Ilość miejsc ograniczona.
Badania odbędą się w ramach Małopolskich Warsztatów Ultrasonografii w CENTERMED ul. Łazarza 14 w Krakowie.
Serdecznie zapraszamy.

Wrzucam to dla dziewczyn z krk wiem że każda chodzi prywatnie ale może komuś dalej można przekazać

reklama
Kasia brokuly z sosem czosnkowym pycha do tego jak lubisz ser feta w kostke. Salatka brokulowa ogorek surowy ser feta pomidory sos czosnkowy migdaly prazone polecam bo tez pycha. No i zupka brokulowa krem lub zwyczajna tez mniami :) watek z przepisami bylby super ktos ma ochote zalozyc?

Widzę ze u was bardzo kulinarne się zrobiło ja nie mam się czym popisać bo robiłam dzisiaj pizze ale za to bardzo dobra wyszła. Szybkie danie i mało męczące a dzisiaj bardzo słabo się czuje nie mam siły się umyć a jutro wizyta i badanie połowkowe. Tak bardzo bym chciała żeby wszystko było dobrze. . .

Mi się zrobił niedawno smak na świeżego ananasa i tak wcinam od kilku dni - niby nic dziwnego ale nie dla mnie. Całe zycie nienawidziłam ananasów i jak gdzieś mi sie trafił kawałek w pizzy albo sałatce to wydłubywałam na brzeg talerza żeby przypadkiem nie zjeść. A teraz jem ze smakiem od kilku dni i sie nadziwić nie moge jak to sie wszystko w ciąży zmienia. :szok:

wnuczka trzymam kciuki na pewno będzie dobrzetylko zawsze stres przed wizytą ;/ mnie wczoraj okropniebolał kręgoslup ale dziś już czuję się świetnie. i bardzo się cieszę, że nie muszę teraz karmić piersią malucha ize spokojem wcinam wszystkie warzywka prosto z rynku, wczoraj chłodnik, dziś fasolka szparagowa z jajkiem i ziemnakami :D

Katarzyna ja bym 5 kg truskawek zjadła posypywała cukrem i jadła :) mam wręcz obsesje na ich punkcie
Wnuczka nie martw sie na zapas będzie wszystko w porządku inaczej byc nie może :)

Wnuczka będzie dobrze nie ma co się martwić na zapas:)
Mama90 ja też bym tak zrobiła najchętniej ale ja jak zjem za dużo to wychodzi mi wysypka więc wolała bym tego uniknąć ale jutro jakieś lekkie danie z nich zrobię:)

reklama
Widzę, że kulinarnie dziś. ;-) Ja to bym wziełą te truskawki od Katarzyny i ananasa od Wiolinki i zrobiłabym sałatkę owocową. Ciekawe połączenie smaków.Polecam jak ktoś nie próbował. Poczytałam was, nadrobiłam ale nie mam siły pisać.

Do góry