reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

BEZPŁATNE BADANIA PRENATALNE USG
W ramach Małopolskich Warsztatów Ultrasonografii zapraszamy na bezpłatne badania prenatalne dnia 27.06.2015 (sobota)
Poszukujemy pacjentek 12+0-13+5 oraz 18-21 tygodni ciąży.
Badania będą wykonywane przez lekarzy kursantów szkolących się przy asyście lekarza prowadzącego. Każde badanie będzie sprawdzane i autoryzowane przez lekarzy prowadzących. Pacjentka otrzyma pisemny wynik badania.
Zadzwoń w celu rejestracji i dalszych informacji pod nr 609-026-246. Przyjmujemy zgłoszenia od poniedziałku do piątku od 8.00-16.00. Ilość miejsc ograniczona.
Badania odbędą się w ramach Małopolskich Warsztatów Ultrasonografii w CENTERMED ul. Łazarza 14 w Krakowie.
Serdecznie zapraszamy.

Wrzucam to dla dziewczyn z krk wiem że każda chodzi prywatnie ale może komuś dalej można przekazać

reklama
Kasia brokuly z sosem czosnkowym pycha do tego jak lubisz ser feta w kostke. Salatka brokulowa ogorek surowy ser feta pomidory sos czosnkowy migdaly prazone polecam bo tez pycha. No i zupka brokulowa krem lub zwyczajna tez mniami :) watek z przepisami bylby super ktos ma ochote zalozyc?

Widzę ze u was bardzo kulinarne się zrobiło ja nie mam się czym popisać bo robiłam dzisiaj pizze ale za to bardzo dobra wyszła. Szybkie danie i mało męczące a dzisiaj bardzo słabo się czuje nie mam siły się umyć a jutro wizyta i badanie połowkowe. Tak bardzo bym chciała żeby wszystko było dobrze. . .

Mi się zrobił niedawno smak na świeżego ananasa i tak wcinam od kilku dni - niby nic dziwnego ale nie dla mnie. Całe zycie nienawidziłam ananasów i jak gdzieś mi sie trafił kawałek w pizzy albo sałatce to wydłubywałam na brzeg talerza żeby przypadkiem nie zjeść. A teraz jem ze smakiem od kilku dni i sie nadziwić nie moge jak to sie wszystko w ciąży zmienia. :szok:

wnuczka trzymam kciuki na pewno będzie dobrzetylko zawsze stres przed wizytą ;/ mnie wczoraj okropniebolał kręgoslup ale dziś już czuję się świetnie. i bardzo się cieszę, że nie muszę teraz karmić piersią malucha ize spokojem wcinam wszystkie warzywka prosto z rynku, wczoraj chłodnik, dziś fasolka szparagowa z jajkiem i ziemnakami :D

Katarzyna ja bym 5 kg truskawek zjadła posypywała cukrem i jadła :) mam wręcz obsesje na ich punkcie
Wnuczka nie martw sie na zapas będzie wszystko w porządku inaczej byc nie może :)

Wnuczka będzie dobrze nie ma co się martwić na zapas:)
Mama90 ja też bym tak zrobiła najchętniej ale ja jak zjem za dużo to wychodzi mi wysypka więc wolała bym tego uniknąć ale jutro jakieś lekkie danie z nich zrobię:)

reklama
Widzę, że kulinarnie dziś. ;-) Ja to bym wziełą te truskawki od Katarzyny i ananasa od Wiolinki i zrobiłabym sałatkę owocową. Ciekawe połączenie smaków.Polecam jak ktoś nie próbował. Poczytałam was, nadrobiłam ale nie mam siły pisać.

Do góry