reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
hej. ja już mam męża :-) byłam u gina i widziałam dziecko :-) słuchałam serduszka. ale nie było widać czy chłopak czy dziewczyna. byłam też u internisty to zwykły wirus... ale gardło boli

Wy tutaj tak obiadowo, smaka mi robicie, a ja nawet obiadu ugotować nie mogę :-( Na wczorajszej wizycie okazało się, że jednak szyjka mi się skraca. Teraz przede mną ok 3 tyg leżenia i być może później będę miała założony krążek podtrzymujący jak nie będzie przeciwwskazań. Jednak te skurcze to nic dobrego i dobrze że wczoraj poszłam na kontrolę. Za tydzień i za 2 tygodnie mam mieć kolejne pomiary szyjki i zobaczymy co dalej. Ale jestem dobrej myśli, musi być dobrze

Co do psucia sprzętu to mi się kiedyś zdarzyło telefon w zupie utopić :-D

Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było tutaj, dzisiaj rano miałam amnio.. staram się nie chodzić za dużo tylko leżeć, takie zalecenie na 3 najbliższe dni. Nie było to takie złe, nie bolało mocno, da się przeżyć. Teraz 3 tygodnie oczekiwania na wynik :( Myślałam, że poznam przy okazji zabiegu płeć, ale niestety dzieciątko ma pępowinę między nóżkami i nie można było określić, ale pani doktor powiedziała, że raczej obstawia za dziewczynka :)

Miniqq - będzie wszystko ok - zobaczysz :*

dziewczyny, ale mi zrobiłyście ochotę na barszczyk hehe nawet kupiłam składniki, ale niestety chyba jutro dopiero zrobię, bo dzisiaj coś sił brak ;)

Moniqq na pewno będzie zdrowiutkie a moze zdrowiutka :) Reni a jakies mialas objawy skracajacej szyjki? Skurcze wlasnie? Przetrwasz jakos to leżenie. Dla dobra dziecka mozemy bardzo duzo znieść :)

Reni84 współczuje ale może nie będą ci musieli zakładać tego krążka...
Moniq będzie wszystko dobrze musi być:)

Ja już wróciłam od mamci ale przytachałam ze sobą mnóstwo żelaza nie wiem co ja będę robić z brokułami i to dość sporą ilością:D

Ostatnia edycja:
reni krazek to nic strasznego serio' polezysz terqaz i szyjka dojdzie do siebie. ja w poprzedniej ciezy mialam takie uczucie szczegolnie przy siedzeniu ze ma mi wypasc wszystko krokiem takie parcie mialam wrazenie ze jak wloze palec to wyczuje glowke. w tej ciazy wszystko spoko wiec luzik bedzie dobrze

reklama
Cześć! Zaraz was poczytam, ale najpierw muszę się pochwalić :)
Na wizycie super. Ból brzucha był pewnie z przemęczenia bo szyjka długa i zamknięta jak u pierworódki :)

Dziecko ma pomiary idealne co do dnia. Serce zdrowe.
Waży prawie 200 gram więc nie mało.

No i potwierdzona dziewczynka więc jestem ogromnie szczęśliwa. Córka też...mąż mniej :)
Jutro się skuszę na pierwszy babski ciuszek. Mam sporo ubrań poi córce więc zakupy będą skromne, ale coś pokupuje.

Bardzo się cieszę :)

Do góry