reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Katarzyna ja napewno upieklabym ciasto mniam mniam ja mam u siebie farmę muszę chyba swojego wysłać mozna tam nazbierać samemu i wtedy sie płaci mniej najlepsze takie świeże mam posadzone w ogrodZie ale dopiero kwitną

Dziewczyny wiem ze juz ciut o ttm bylo ale czy bierzecie dha? Doktorka pow mi ze dha jest wazniejsze niz witaminy. Zastanawiam sie czy brac dalej dha w kapsulkach czy np zastapic je olejem lniamym.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja wlasnie mam femibion natal 2 tes w jednej sa wit w drugiej dha ;-) nie wiem czy cos zmienic czy dalej przy tym zostac

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Po tych waszych wpisach naszła mnie chęć na truskawki chyba musze zaraz skoczyć je kupić :)
A wczoraj miałam wizytę polowkowa z usg genetycznym i z maluchem wszystko jest dobrze tylko ogromne zaskoczenie bo będzie chłopczyk :) Pani doktor wydrukowala nam śliczne zdjęcia buzki malucha w 4d i mamy też nagrany filmik.

Ostatnia edycja:
Ewelisia wstawilas foteczke z usg? Bo z checia bym zobaczyla Twojego dzidzusia :D Co do witamin to ja mam vita miner prenatal i biore jedna tabletke. Do tego biore witamine D 2000 na recepte i bralam dwie magnezu taki zwykly ale w sumie nie wiem czy mozna, mozna?

Ostatnia edycja:
Zaraz zrobię i wstawię :)
Trochę mi szkoda że nie będzie dziewczynki bo dla chłopców nie ma takich słodkich rzeczy ale najważniejsze że dzieciątko jest zdrowe. A może jeszcze będzie okazja, żeby postarać się o córeczkę.
I teraz musimy szukać jakiegoś imienia dla chłopca i chyba będzie problem bo mi z męskich imion nie bardzo coś się podoba.

reklama
Do góry