reklama
Hej dziewczyny Gratulacje super wiadomosci !!! Ja od weekendu dalej zalatana dzieki Bogu jutro wolne a w sb to nieszczesne wesele i bedzie z glowy
Ja dzis tez opralam co sie dalo pogoda 30 stopni ale teraz sie zanioslo i licze na jakas burze
Mnie tez zaczelo pobolewac i czuje jak sie wszystko rozciaga no i te nasze biedne kregoslupy...
Nie udalo mi sie umowic do mojego gin na ten tydzien bo wybyl nad morze ale 11go ide
Ja dzis tez opralam co sie dalo pogoda 30 stopni ale teraz sie zanioslo i licze na jakas burze
Mnie tez zaczelo pobolewac i czuje jak sie wszystko rozciaga no i te nasze biedne kregoslupy...
Nie udalo mi sie umowic do mojego gin na ten tydzien bo wybyl nad morze ale 11go ide
uff chwila wolnego...ja przed tym urlopem mam tyle roboty, że ledwo ogarniam, nawet na forum nie mam czasu cieszę się, że z waszymi maluchami wszystko gra. mój dalej milczy chociaż ostatnio ciągnął mnie brzuch- ale to chyba macica się rozciąga a jutro ruszamy na jezioro na długi weekend i wreszcie zasłużony odpoczynek
Sylka87
Fanka BB :)
Anastazi super ze juz wiesz Dziewczyny a jak u was z siusianiem bo czytam ze powinno sie uspokoic w drugim trym. A ja w nocy wstaje ze 3 razy. W dzien tez dosc często ale jeszcze znosnie. Wprawdzie duzo pije. Ale po 3 razy to ja nigdy nie latalam w nocy...
hej dziewczyny. ja siedzę i szukam super fajnych rzeczy dla dziecka. znalazłam leżaczek
Leżaczek Tiny Love 3w1 - bujaczek kołyska łóżeczko (5393547416) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
może ktoś już z takiego korzystał albo zna kogoś kto coś takiego miał???
mnie się super podoba. a co wy o tym myślicie???
Leżaczek Tiny Love 3w1 - bujaczek kołyska łóżeczko (5393547416) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
reklama
ewelisia85
Fanka BB :)
hej dziewczyny. ja siedzę i szukam super fajnych rzeczy dla dziecka. znalazłam leżaczek
Miniaaa super się wydaje ten bujaczek chyba tez się na coś takiego zdecyduje