reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
dziewczyny te książki które kiedyś polecałyście to 1) W oczekiwaniu na dziecko, Heidi Murkoff, Sharon Mazel, 2010 Poznań i 2) Pierwszy rok życia dziecka, Heidi Murkoff, Sharon Mazel, 2011 Poznań? Czy to jakieś inne wydania? Chodzi mi szczególnie o tę drugą

ewelisia85 ja mam 18-05 i tak jak Ty z jednej strony już się nie mogę doczekać, żeby zobaczyć maleństwo ale z drugiej trochę się niestety boję, pewnie będę miała ta badania prenatalne, dobrze chociaż, że ta wizyta jest z rana

Dziewczyny a jak sie dostac na ten watek zamkniety ? Bo teraz poznikacie juz z tego forum i skim my bedziemy pisac :-(

ja mam wizytę 28.05
lekarka uznała, ze jak zawsze będziemy robić 28 to łatwiej mi będzie zapamiętać
ale przed tą to się jakoś nie martwię
może dlatego, że w międzyczasie miałam prenatalne to tak nie wyczekuję na kolejne usg

Hej dzieczyny ja mam wizyte 20.05 i juz chyba zaczynam myslec o niej bo dzisiaj mialam sen ze robil mi usg a tak siusiak i jajeczka a ja taka smutna i mowie jak to przeciez na prenatalnych bylo 80% ze dziewczynka, i mowie do meza ze mamy problem bo imienia nie mamy na chlopaka hehehrhe
No takie glupoty, ale ciekawa jestem jak ze snami jest czy bedzie to przepowiadajace czy odwrotnosc;)

Na forum zamkniete to chyba tylko fotki bedziemy dawac? Co nie?

Sluchajcie caly czas mnie meczyly zaprcia a wczoraj przyszla mama na kawe i jakos tak mnie wzielo ze zrobilam tez dla siebie chociaz mnie nie ciagnie do picia i powiem wam ze kawa zadzialala cuda w ubikacji hehehe. Az chyba zaczne pic tak raz w tygodniu jak juz bede miala mega zaparcie ;p dobry specyfik na uregulowanie sie ;p

Mi zawsze kawa pomagala w tej kwestii :) teraz niezbyt mam na nia ochotę i dalej mi smierdzi ale w kryzysie po nia siegam i działa zbawiennie:)

reklama
Dziewczyny zaproszenia do grupy zostały wysłane do wszystkich które wyraziły chęć... Ale skoro grupy nie można mieć w aplikacji ustaliliśmy, że zrobimy zamiast niej wątek zamknięty. Adminka juz, go zrobiła dla nas a ja muszę każdej wysłać wiadomość z linkiem tak to działa z racji ze dziś mam badania i zabiegany dzień wieczorem to wszystko ogarnę. Na pewno każda która chce mieć dostęp z Listopadówek będzie go miala:)))

Do góry