reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Katarzyna92 teraz rozumiem, ja zawsze byłam szczupła i dobrze się z tym czuję, wzdęcia minęły i brzuszek znów mam płaski, ale maluszek rośnie i to najważniejsze :-D Gratuluję wyników, jestem pewna, że odetchnęłaś z ulgą.
Wnuczka trzymam kciuki za usg.
Dostałam prywatną wiadomość, ale chciałabym wiedzieć gdzie mamy pisać, bo rozumiem, że tylko w 1 miejscu, żeby zamieszania nie było ;-)

Straszna wygoda z ta mobilna apka teraz mam czas zehu tutaj wejść .
Ja miałam bardzo kiepska noc nie wiem ale przychodzi wieczór i mnie zaczyna brzuch bolec plecy wierce się no i nie mogę zasnąć. Wczoraj byłam chyba z 5 razy w ubikacji po czym odpalilam tablet bo brakowało mi pomyslowy

Ja tez uwielbiam aplikacjie forum :) Z laptopa korzystalam kiedys od dluszego czasu wogole wszystko jest w tel czego potrzebuje i mam to w zasiegu reki gdziekolwiek jestem :) Jest to wygoda.
Ja za to mam syndrom niespokojnych nog gdy zasypiam albo wogole leze w lozku juz do spania moje nogi maja ogromna potrzebe chodzenia wogole poruszania sie to jest okropne uczucie takie krecenie mrowienie nie wiem nawet jak to opisac. Dodam ze przed ciaza tego nie mialam.

Ostatnia edycja:
reklama
Ewel87 a jak sie dostac to tego waszego priv watku ..... ja wlasnie was madrobilam od wczoraj... kurde wy to duzo szcxuplejsze odemnie ja pierwsza ciaze skonczylam na 110 kg potem schudlam do 94 i z taka waga zaczynam teraz :-( nie jem slodyczy fastfoodow nie pije gazowanego ani sokow tylko sama wode moj wzrost to 176 cm. .... co do ubran ciazowych to jeszcze nie nosze narazie mieszcze sie w stare zaduze ubrania....

Do góry