reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ewel tam już się pojawiły posty i myślę że trzeba uzgodnić gdzie będziemy pisać bo skakanie po każdym wątku to będzie mordęga a jak ktoś będzie musiał nadrobić to nie będzie wiedział od czego zacząć i gdzie...

reklama
Ja pisałam już tam ze lepiej będzie się przenieść i cześć tez tak uważa nie którzy nie mają dostępu do kompa tylko do tel w ciągu dnia czy tableta

Ja mam wizuty co 4 tygodnie i teraz IDE 19 maja wg OM to będzie 17 tydzień. Ja się juz tak nie martwie bo niespodziewajka juz daje mi znać ze tam jest a ze jeszcze zdarza mi się spać na brzuchu to w nocy chyba miała za ciasno i obudziło mnie dość mocne musniecie brzuchola :)

Ewelka dzieki :-) ja uzywam app w tell. Kurde dziewczyny dzis nie czuje sie najlepiej chyba zjadlam zbyt ostra kolacje wczoraj mam problem z toaleta i nie wiem co robic... bo mam az zawroty glowy nie wiem czy to od tego czy nie ....

No właśnie nie zawsze każdemu ostre podchodzi... Moze zjedz sobie błonnik albo jakiś jogurt naturalny z otrebami. Ja z kolei nie mogłam bez śniadania na badaniach aż mnie mdllilo a potem zjadlam bułki maślane z dżemem i kawa a teraz mi nie dobrze jednak śniadanie na słodko nie dla mnie.... Okropnie.... Się czuje po nim.
Dziewczyny jak chodzicie na badania tez wisi kartka ze w ciazy kobiety zapraszają na badania bez kolejki? Bo u mnie tak i dzis było 30os to poczekalam z 3os jak przeszły i weszlam bez to taka aferę baba jakaś zrobiła ze co z tego ze w ciazy a mnie tka mdllilo z głodu....

Ewel ja nie wiem czy ty masz takie uprawnienia ale mysle ze najlepij bylo by podpiac lub zlikwidować te dodatkowe główne watki bo są chyba 3
Mnie już dziś nie boli głowa hura mój mnie chciał wieść do szpitala wczoraj ale najważniejsze ze przeszło we wtorek idę na usg będę wypatrywać co tam się kryje pomiędzy nogami [emoji3]

Ewel jak wisi kartka to nic sie nie przejmuj a gadać będą zawsze :/ Ja tez dzis kiepsko mdli mnie i wymiotuje do tego stres przed wizytą i jeszcze sie naczytalam ze do zakopanego w ciazy sie nie jezdzi bo cisnienie i klimat wyjatkowo ryzykowny. Ehhhh juz nic nie czytam

SYLKA właśnie o tym ciśnieniu to i ja słyszałam że się zmienia ale nie martw się bo to dotyczy bardziej tych os które mają problemy z ciśnieniem :) Nie chodziłas przecież po szczytach gor:) wizyta dziś i usg tak? O której?

reklama
hej :-) musimy się zdecydować gdzie piszemy :-)
ja dziś byłam spuścić trochę krwi i nasiusiałam do kubeczka :-)
lecę do męża 23 maja a dowiedziałam się dziś że w przedszkolu mają występ 28 maja na dzień mamy. to była niespodzianka i nic nam wcześniej nie powiedzieli. teraz muszę zrezygnować z wyjazdu bo to jest moje ostatnie przedstawienie w Polsce mojego synka i bardzo chciałabym je zobaczyć. ryczałam dziś jak bóbr.

to tych dziewczyn które nie biorą witamin ciążowych a biorą magnez. jaką dawkę przyjmujecie? ja brałam jedną tabletkę 48 mg teraz zaczęłam brać 2 ale wciąż jestem zmęczona i mocno zamulona. więc zastanawiam się ile wy bierzecie i czy dobrze się czujecie????

ja mam wizytę w sobotę i na wizycie dopiero dostanę skierowanie na usg. teraz pewnie tylko jeśli się uda znaleźć tętno to posłucham bicia serduszka :-)

Do góry