reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

A ja juz mam leginsy ciazowe 2 pary spodni i kule bluzek. Ja juz muszę nosić ciazowe rzeczy i od razu widać ze jestem w ciąży. Mam 166-167 wzrostu i wazę 65,5 kg a zaczynalam od 63 kg to i tak o 9 kg więcej nóż pierwszej ciąży

reklama
Ja widze ze wiele kobitek boi sie by za wiele nie utyc w ciazy a ja myslalam ze ogolnie to wszyscy jedza to co chca bo to wkoncu przy nadzieji sie jest. A jednak tez sie bardzo pilnujecie. Pozniej ciezko sie zrzuca wiem cos o tym ;)

Dzień dobry :) wrocilam do rzeczywistości. W drodze powrotnej troche was nadrobilam :) Wnuczka powodzenia! Ja tez dzis ale dopiero o 16 aaaaaa stres mam chyba ciężko nie mieć. Ogólnie objawy bez zmian wymioty mdlosci i ciągnięcie w dole. A jak dlugo spacerowalam to i plecy zaczynaly dokuczać. Wiec za bardzo aktywnie nie było. A jak cos zaczynalo bolec to sie zastanawialam czy nie robie nic zlego tym wypadem w gory. Wiec teoretycznie bylo fajnie ale psychicznie momentami nie odpoczelam. Ehhh okres ciąży to ciężki czas niby każą żyć normalnie niby ciąża nie choroba ale czujemy sie tylko jak domki dla dzieci i w tych domkach chcemy im zapewnic jak najlepszą ochrone i bezpieczeństwo nie narażając ich na nic. Ehhh takie rozkminki przed wizytą mam.

Co ile macie wizyte u gin dziewczyny? Ja to wam zazdroszcze troche bo tu w uk dopiero mam pierwszy scan we wtorek i juz sie doczekac nie moge .... a tak to wizyty u poloznej co 4 tyg...

Cześć, trochę późno ale też chciałam się przywitać.
Podczytuję Was od jakiegoś czasu ale dopiero teraz udało mi się dorównać tempem czytania do tak dużej ilości postów.
Mam termin na 17.11 a po usg prenatalnym na 14.11
w domu już 9 letnią córeczkę.

Mam nadzieję, że nie znikniecie zupełnie na wątkach zamkniętych.

Relpka witaj :) watek zamkniety jest dla listpadowek wiec dla Ciebie tez ;) Ja wizyty mam co 4 tyg u gin. Teraz trzecia bedzie 20 maja czekam niecierpliwie

Ja tez wizyty mam co 4 tygodnie i tez najbliższą wizytę mam 20 maja :) z jednej strony juz się nie mogę doczekać żeby zobaczyć maleństwo ale z drugiej trochę się boję.

reklama
Do góry