reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
dziewczyny te książki które kiedyś polecałyście to 1) W oczekiwaniu na dziecko, Heidi Murkoff, Sharon Mazel, 2010 Poznań i 2) Pierwszy rok życia dziecka, Heidi Murkoff, Sharon Mazel, 2011 Poznań? Czy to jakieś inne wydania? Chodzi mi szczególnie o tę drugą

ewelisia85 ja mam 18-05 i tak jak Ty z jednej strony już się nie mogę doczekać, żeby zobaczyć maleństwo ale z drugiej trochę się niestety boję, pewnie będę miała ta badania prenatalne, dobrze chociaż, że ta wizyta jest z rana

Dziewczyny a jak sie dostac na ten watek zamkniety ? Bo teraz poznikacie juz z tego forum i skim my bedziemy pisac :-(

ja mam wizytę 28.05
lekarka uznała, ze jak zawsze będziemy robić 28 to łatwiej mi będzie zapamiętać
ale przed tą to się jakoś nie martwię
może dlatego, że w międzyczasie miałam prenatalne to tak nie wyczekuję na kolejne usg

Hej dzieczyny ja mam wizyte 20.05 i juz chyba zaczynam myslec o niej bo dzisiaj mialam sen ze robil mi usg a tak siusiak i jajeczka a ja taka smutna i mowie jak to przeciez na prenatalnych bylo 80% ze dziewczynka, i mowie do meza ze mamy problem bo imienia nie mamy na chlopaka hehehrhe
No takie glupoty, ale ciekawa jestem jak ze snami jest czy bedzie to przepowiadajace czy odwrotnosc;)

Na forum zamkniete to chyba tylko fotki bedziemy dawac? Co nie?

Sluchajcie caly czas mnie meczyly zaprcia a wczoraj przyszla mama na kawe i jakos tak mnie wzielo ze zrobilam tez dla siebie chociaz mnie nie ciagnie do picia i powiem wam ze kawa zadzialala cuda w ubikacji hehehe. Az chyba zaczne pic tak raz w tygodniu jak juz bede miala mega zaparcie ;p dobry specyfik na uregulowanie sie ;p

Mi zawsze kawa pomagala w tej kwestii :) teraz niezbyt mam na nia ochotę i dalej mi smierdzi ale w kryzysie po nia siegam i działa zbawiennie:)

reklama
Dziewczyny zaproszenia do grupy zostały wysłane do wszystkich które wyraziły chęć... Ale skoro grupy nie można mieć w aplikacji ustaliliśmy, że zrobimy zamiast niej wątek zamknięty. Adminka juz, go zrobiła dla nas a ja muszę każdej wysłać wiadomość z linkiem tak to działa z racji ze dziś mam badania i zabiegany dzień wieczorem to wszystko ogarnę. Na pewno każda która chce mieć dostęp z Listopadówek będzie go miala:)))

Do góry