reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Dziewczyny powiedzcie mi jak bylyscie w 8 -10 tyg mialyscie czasami bole podbrzusza jaknikow albo czulyscie ze macie wzdety brzuch? Kurde martwie sie bo w pierwszej ciazy tak nie mialam :-(

reklama
kiniasw86 tak to normalne. Tym bardziej przy kolejnej ciąży. Dopoki nie masz krwawienia wszystkie te rzeczy sa fizjologiczne.

Czasami mnie bolaly jajniki tak 4 razy dziennie mniej wiecej lub jak kaszlalam, teraz tez czasami mnie tak dziwnie kluja. To niby normalne rozciaganie macicy czy cos.W pierwszej ciazy tez tak mialam .

Sylka powiedziele tylko ze wszystko jest dobrze a jak sie spytalam co bylo przyczyna to powiedzieli ze nie zjadlam sniadania i tak sie stalo, badania nic nie wykazaly.,
A co do jedzenia to moj organizm nigdy nie mial z tym problemu czasami pierwszym posilkiem byl obiad ;p
Fakt ze nauczylam sie jesc sniadania z synem zawsze o 8 rano zjadam po nim heheh.
Ale dzisiaj to jak juz wstalam to wiedzialam ze jest cos nie tak a mimo to wsiadlam w auto i pojechalam 20km do laboratorium;/

Oletka nigdy nie lekceważ tych pierwszych sympotomow. Nawet nie chce sobie wyobrazić, co by bylo gdybyś zaslabla za kierownicą :O

reklama
Do góry