reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ja wlasnie dopiero chyba bede spac he caly dzien cos teraz padam i sie jadlam bardzo az mam dosc he nigdy wiecej nie najem.sie do pelna w ciazy he

reklama
Wrocilam do domu, obskurny szpital i niemili ludzie;/ oby ostatni incydent to byl.
Ale jestem zmeczona, poszlabym spc, ale musze oliwiera wykapac i dac mu kolacje. Marze zeby sie polozyc do lozka

Ok. Dzis ściągnęłam app na komórkę, bo za daleko mi do PC ;)
Lotka uważaj na siebie.
Powoli będę Was poznawała i mam nadzieje,że sie wdraze :)
Ja bylam na usg i wizycie wczoraj. Niestety mam cukrzycę i zagrożona ciążę z powodu przebytych dwóch CC (ostatnia 3lata temu).
Za tydzień idę robic bi-test z krwi a za 3 będę miała do niego usg.
Mam nadzieje, ze będzie dobrze.
A tak ogólnie u mnie coraz lepiej z mdlosciami. Mam je raz w większej ilosci,raz w mniejszej. Za to moje ciśnienie jest "przy ziemi". Zalecany wypoczynek jako tako moge wypełniać, ale z dwojka dzieci w domu (ok jedna chodzi do przedszkola ale tylko na pare godzin) nie jest łatwo. Na szczęście mam super męża, ktory mi pomaga nie zależnie czy czuje się dobrze, czy źle ;)

Ostatnia edycja:
Jeju im blizej prenatalnego tym bardziej nie moge sie doczekac :-) juz 3 tyg minely odkad widzialam fasole i tak chce ja znowu zobacztc t trzymajcie kciuki zeby siedziala tam zdrowa fasola a nie fasol hahhaha wiadomo jak bedzie fasol to tez ok ale chcialabym fasole do pary :-) a ze zdrowe to innej mozliwosci nie biore pod uwage :-)
Cos tu dzisiaj cicho ale zauwazylam ze w weekendy cicho i tu i na staraczkach hahaha odpoczywamy i mamy za daleko do kompa haha

Polozylam sie! Ale kurde bardzo zle sie czuje;( brzuch mam strasznie twardy i boli, slaba jestem mam znowu wrazenie ze zaraz zemdleje, mam nadzieje ze to tylko przemeczenie i jak wstane jutro to juz wszystko wroci do normy;(

reklama
Oletka a powiedzieli ci skąd to stracenie przytomnosci? Wiem ze w ciazy sie zdarza ale takie to niepokojace. Badania wszystkie ok? Ja tez właśnie po drzemce walcze z mdlosciami ale cholera jak sie obudzilam dalej mam wrrrrr.

Do góry