reklama
oletka86
Fanka BB :)
Wrocilam do domu, obskurny szpital i niemili ludzie;/ oby ostatni incydent to byl.
Ale jestem zmeczona, poszlabym spc, ale musze oliwiera wykapac i dac mu kolacje. Marze zeby sie polozyc do lozka
Ale jestem zmeczona, poszlabym spc, ale musze oliwiera wykapac i dac mu kolacje. Marze zeby sie polozyc do lozka
cil101215
Zaciekawiona BB
Ok. Dzis ściągnęłam app na komórkę, bo za daleko mi do PC
Lotka uważaj na siebie.
Powoli będę Was poznawała i mam nadzieje,że sie wdraze
Ja bylam na usg i wizycie wczoraj. Niestety mam cukrzycę i zagrożona ciążę z powodu przebytych dwóch CC (ostatnia 3lata temu).
Za tydzień idę robic bi-test z krwi a za 3 będę miała do niego usg.
Mam nadzieje, ze będzie dobrze.
A tak ogólnie u mnie coraz lepiej z mdlosciami. Mam je raz w większej ilosci,raz w mniejszej. Za to moje ciśnienie jest "przy ziemi". Zalecany wypoczynek jako tako moge wypełniać, ale z dwojka dzieci w domu (ok jedna chodzi do przedszkola ale tylko na pare godzin) nie jest łatwo. Na szczęście mam super męża, ktory mi pomaga nie zależnie czy czuje się dobrze, czy źle
Lotka uważaj na siebie.
Powoli będę Was poznawała i mam nadzieje,że sie wdraze
Ja bylam na usg i wizycie wczoraj. Niestety mam cukrzycę i zagrożona ciążę z powodu przebytych dwóch CC (ostatnia 3lata temu).
Za tydzień idę robic bi-test z krwi a za 3 będę miała do niego usg.
Mam nadzieje, ze będzie dobrze.
A tak ogólnie u mnie coraz lepiej z mdlosciami. Mam je raz w większej ilosci,raz w mniejszej. Za to moje ciśnienie jest "przy ziemi". Zalecany wypoczynek jako tako moge wypełniać, ale z dwojka dzieci w domu (ok jedna chodzi do przedszkola ale tylko na pare godzin) nie jest łatwo. Na szczęście mam super męża, ktory mi pomaga nie zależnie czy czuje się dobrze, czy źle
Ostatnia edycja:
Jeju im blizej prenatalnego tym bardziej nie moge sie doczekac :-) juz 3 tyg minely odkad widzialam fasole i tak chce ja znowu zobacztc t trzymajcie kciuki zeby siedziala tam zdrowa fasola a nie fasol hahhaha wiadomo jak bedzie fasol to tez ok ale chcialabym fasole do pary :-) a ze zdrowe to innej mozliwosci nie biore pod uwage :-)
Cos tu dzisiaj cicho ale zauwazylam ze w weekendy cicho i tu i na staraczkach hahaha odpoczywamy i mamy za daleko do kompa haha
Cos tu dzisiaj cicho ale zauwazylam ze w weekendy cicho i tu i na staraczkach hahaha odpoczywamy i mamy za daleko do kompa haha
finkemma
Oj jakie ja dzis mialam plany na popoludnie co ja nie mialam robic a wystarczyla chwila glowa do poduszki i 3godzinny spania ale zemnie leniwiec w tej ciazy
oletka86
Polozylam sie! Ale kurde bardzo zle sie czuje;( brzuch mam strasznie twardy i boli, slaba jestem mam znowu wrazenie ze zaraz zemdleje, mam nadzieje ze to tylko przemeczenie i jak wstane jutro to juz wszystko wroci do normy;(
reklama