reklama
finkemma
Fanka BB :)
Czasami mnie bolaly jajniki tak 4 razy dziennie mniej wiecej lub jak kaszlalam, teraz tez czasami mnie tak dziwnie kluja. To niby normalne rozciaganie macicy czy cos.W pierwszej ciazy tez tak mialam .
oletka86
Sylka powiedziele tylko ze wszystko jest dobrze a jak sie spytalam co bylo przyczyna to powiedzieli ze nie zjadlam sniadania i tak sie stalo, badania nic nie wykazaly.,
A co do jedzenia to moj organizm nigdy nie mial z tym problemu czasami pierwszym posilkiem byl obiad ;p
Fakt ze nauczylam sie jesc sniadania z synem zawsze o 8 rano zjadam po nim heheh.
Ale dzisiaj to jak juz wstalam to wiedzialam ze jest cos nie tak a mimo to wsiadlam w auto i pojechalam 20km do laboratorium;/
A co do jedzenia to moj organizm nigdy nie mial z tym problemu czasami pierwszym posilkiem byl obiad ;p
Fakt ze nauczylam sie jesc sniadania z synem zawsze o 8 rano zjadam po nim heheh.
Ale dzisiaj to jak juz wstalam to wiedzialam ze jest cos nie tak a mimo to wsiadlam w auto i pojechalam 20km do laboratorium;/
oletka86
Kiniasw to jest, to wszystko sie rozciaga tam w srodku, ja osobiscie nie mialam tak dokuczliwych jajnikow, bardzo malo odczuwalne mialam bolesci i klucia
Claudia31 o jakich prenatalnych mówisz?
No dokladnym USG z rozpoznaniem wad genetycznych i to genetyczne badanie krwi ktore robione jest miedzy 11 a 13 tc nie kazdy je robi ale z tego co tu widze to tu wszystkie dziewczyny ida i za chwile bedzie wysyp wynikow na forum:-)
reklama