reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Dziewczyny powiedzcie mi jak bylyscie w 8 -10 tyg mialyscie czasami bole podbrzusza jaknikow albo czulyscie ze macie wzdety brzuch? Kurde martwie sie bo w pierwszej ciazy tak nie mialam :-(

reklama
kiniasw86 tak to normalne. Tym bardziej przy kolejnej ciąży. Dopoki nie masz krwawienia wszystkie te rzeczy sa fizjologiczne.

Czasami mnie bolaly jajniki tak 4 razy dziennie mniej wiecej lub jak kaszlalam, teraz tez czasami mnie tak dziwnie kluja. To niby normalne rozciaganie macicy czy cos.W pierwszej ciazy tez tak mialam .

Sylka powiedziele tylko ze wszystko jest dobrze a jak sie spytalam co bylo przyczyna to powiedzieli ze nie zjadlam sniadania i tak sie stalo, badania nic nie wykazaly.,
A co do jedzenia to moj organizm nigdy nie mial z tym problemu czasami pierwszym posilkiem byl obiad ;p
Fakt ze nauczylam sie jesc sniadania z synem zawsze o 8 rano zjadam po nim heheh.
Ale dzisiaj to jak juz wstalam to wiedzialam ze jest cos nie tak a mimo to wsiadlam w auto i pojechalam 20km do laboratorium;/

Oletka nigdy nie lekceważ tych pierwszych sympotomow. Nawet nie chce sobie wyobrazić, co by bylo gdybyś zaslabla za kierownicą :O

reklama
Do góry