reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

No raczej z tych sporawych...75 D. Dlatego mnie to martwi bo powinnam je bardziej czuc. Są niby cieższe,ciepłe i mam chyba wieksze sutki,ale juz nie bolą:-(

reklama
No ja mam 80D i mi powiedziala ze przy duzym biuscie bolesnosc piersi jest wazna bo muszą bolec z mniejszymi to roznie. Ale tez mówi zeby nie siac paniki bo nie musza bolec codziennie i caly czas tak samo. Bol moze byc bardzo rozny i z przerwami jak kilka dni nie boli w ogole i sa flaki w sensie ze sie ich nic a nic nie czuje to powod do sprawdzenia czy wszystko ok. Takie jest jej zdanie. Ale jak masz cieple i czujesz zmiany to poczekaj pare dni a dopiero później sie martw. Mysle ze cie zaraz szybko zabola dopiero co widziałaś serducho na pewno jest dobrze! Mnie bola roznie do tej pory baaaardzo od dwoch dni tylko troszke a rano wcale. Tez mnie to meczy i macam sie jak psychopatka a teraz to już w ogole! Eh ciezki nasz los

Ja mam spore piersi i na samym początku były bardzo wrażliwe i ból ich był nie do zniesienia, a teraz bolą tylko przy dotyku.
Widzę, że wszystkie wstawiacie zdjęcia z USG to i ja wstawię.

Ostatnia edycja:
hej. ja dziś się wygrzebałam wreszcie z domu i pojechałam z synkiem do miasta na zakupy. ogólnie ciągle mnie muli na żołądku. a w nocy miałam mega rozwolnienie.
ale super z tymi dwoma serduszkami :-) super gratuluję
a co do odwoływania wizyty to ja byłam już 2 razy z synkiem u lekarza. mój jest grzeczny i cierpliwy więc nie miałam problemu. spróbuj.

ja nic nie kupuję bo od 2 tygodni siedziałam w domu przez chorobę. choć ja raczej poczekam tak do połowy ciąży.

Zdążyłam się tylko z Wami przywitać, a niestety muszę się już pożegnać.:( Święta Wielkanocne miały byc radosne, a niestety było inaczej. Trzymam za wszystkie listopadowe mamusie kciuki. Powodzenia :)

Emmac bardzo mi przykro taki jakis pechowy ten listopad az strach sie bac.
Czekam do 15 tyg wtedy jest spokojniej.
Martwie sie ze nie dam rady isc jutro do lekarza i musze czekac tydzien ale nie mam z kim mlodego zostawic a jest chory kapa straszna

Claudia31 , ja bym chętnie z małym została :D ale chyba za daleko nam ;p
emmac , przykro mi, trzymaj się.

Co do piersi, to ja mam sama z siebie duże dość, bo 75D, a teraz noszę staniki od mamy, bo dość już sporo mi się powiększyły piersi z tego co czuję. No i jest to dla mnie taka najgorsza dolegliwość, najbardziej mi to przeszkadza, przy spaniu na boku, przytulaniu się, nawet kurtka już mi się na nich opina. Przytyłam już 2 kg, to chyba mi w te cycki poszło wszystko haha ;p

Dziekuje kasieczna ja z Tychow jestem na ślasku :-)
Ja przytylam prawie 3 kilo a trzymam zdrowa diete ale mam wrazenie i ze mi sie woda zbiera no i zobaczymy co z ta tatvzyca musze zrobic jeszcze jedne badania.

reklama
Jezu nie bylo mnie chyba tutaj miesiac czasu, duzo was jest ;) przez tydzien nir mialam internetu a pozniej nie moglam sie w ogole zalogowac i tylko dobie was czytalam, dzisisj juz pomyslsm ze zaloguje sie jako nowa ja ale cos jskby mnie strzelilo i przypomnialam sobie jakie mam haslo i jakiego maila uzywam, zakret niezly jestem. U mnie po staremu, nic sie nie zmienilo tzn ostatnia wizyte mialam 2 tyg temu i bylo ok.

Do góry