reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

A ja dostalam wlasnie wyplate i poki co fasoli nic nie kupuje bo bo nie wiadomo czy to fasol czy fasolka? Teraz ubiera sie mama :-) moj mlody chory o okazalo sie ze nie mam go z kim jutro zostawic wiec musze odwolac wizyte u lekarza mam nadzieje ze nawet jesli to grzybica to prze tydzien nic soe nie stanie do nastepnej wizyty . powiem wam ze jakos przestalam sie juz tak strwsowac jestem po prostu bardzo szcxzesliwa ze mam fasole i tego mojego 3 latka kochanego teraz tylko zrobic tak zeby nie przybrac 30 kilo w ciazy hahhaha a wiem ze sie da bo tyle przybralam z mlodym :-)

reklama
Usg pierwsze. Tydzien z om 7.4 z usg 7.0 wiec wszystko ok. Kasieczna trzymam kciuki!!! A co do kupowania to u mnie wszystko podwójnie o rany ale jaja :) ale jeszcze o tym nie myślę. Dobrze ze mamy oszczednosci to w drugiej polowie ciazy sie poszaleje ;) Pytanie z innej beczki do dziewczyn z wawy moze macie kogoś zaufanego do pracy w sklepie z jedzonkiem. Dzielnica Ochota? Jednak za dlugo sobie nie popracuje juz mi l4 chciala wypisac.

Kasieczna ja również zaciskam kciuki.
Angoba mam podobnie jak Ty, nawet jak się wybieram na zakupy z zamieram kupna sobie jakiegoś ciuszka, to najczęściej kończy się to tym, że kupuję coś dla synka. Nie potrafię się oprzeć.
Sylka, domyślam się jaki musiał być to dla Ciebie szok, jak okazało się, że jesteś w ciąży bliźniaczej. Teraz musisz potrójnie o siebie dbać ;-)

Sylka, a jak mąż zareagował na podwójne szczęście?
Ale mam dylemat, za pasem 4-te urodziny mojego synka, a ja nie mam bladego pojęcie co możemy mu dać w prezencie urodzinowym. Wszystko na jedno kopyto jest, ponadto on ma już tyle zabawek o autach nie wspomnę...

Wszystko dobrze!!!! :) wg om 7t 3d, wg usg 6t 4d więc dalej o ten tydzień w tył :) Serducho bije, ale nie wiem ile, bo niestety moje usg w tym gabinecie tego nie ma, ale 17.04 mam jakieś lepsze usg mieć zrobione w innym gabinecie i tam będzie wszystko zrobione, pomierzone itd. Fasolka jest przecudowna!!!! :) jestem szczęśliwa pod niebiosa!!!!

Kasieczna super!!!:-)

A ja oszaleje chyba...cycki nie bolą, nawet jak dotykam... boje się bo zbliża się ten głupi 8 tydzień w którym poroniłam za 1 razem. :-(
Staram się nie nakręcać,ale to nie jest łatwe...

Kasieczna, bardzo się cieszę z dobrych wieści. Ja mam nadzieję, że w środę po raz drugi zobaczę moją fasoleczkę i że wszystko będzie dobrze. Troszkę się stresują tą środą bo są to badania genetyczne, ale mam przeczucia, że wszystko będzie jak należy.
Makartaka, mnie też piersi już tak nie bolą jak wcześniej. Nie martw się, będzie wszystko dobrze, musi być.

reklama
Kasieczna super wieści :)
Sylka - bliźniaki :D świetnie! zawsze chciałam mieć bliźniaki ;)
Nikka, Makartaka - na pewno będzie ok :)
a ja mam prenatalne 24.04... wiec jeszcze 2 tygodnie czekania...

ja nic nie kupiłam jeszcze, nie zamierzam przez najbliższe kilka miesięcy kupować jeszcze... choc kusi to bardzo ;)
Miłego wieczoru! :)

Do góry