reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

No raczej z tych sporawych...75 D. Dlatego mnie to martwi bo powinnam je bardziej czuc. Są niby cieższe,ciepłe i mam chyba wieksze sutki,ale juz nie bolą:-(

reklama
No ja mam 80D i mi powiedziala ze przy duzym biuscie bolesnosc piersi jest wazna bo muszą bolec z mniejszymi to roznie. Ale tez mówi zeby nie siac paniki bo nie musza bolec codziennie i caly czas tak samo. Bol moze byc bardzo rozny i z przerwami jak kilka dni nie boli w ogole i sa flaki w sensie ze sie ich nic a nic nie czuje to powod do sprawdzenia czy wszystko ok. Takie jest jej zdanie. Ale jak masz cieple i czujesz zmiany to poczekaj pare dni a dopiero później sie martw. Mysle ze cie zaraz szybko zabola dopiero co widziałaś serducho na pewno jest dobrze! Mnie bola roznie do tej pory baaaardzo od dwoch dni tylko troszke a rano wcale. Tez mnie to meczy i macam sie jak psychopatka a teraz to już w ogole! Eh ciezki nasz los

Ja mam spore piersi i na samym początku były bardzo wrażliwe i ból ich był nie do zniesienia, a teraz bolą tylko przy dotyku.
Widzę, że wszystkie wstawiacie zdjęcia z USG to i ja wstawię.

Ostatnia edycja:
hej. ja dziś się wygrzebałam wreszcie z domu i pojechałam z synkiem do miasta na zakupy. ogólnie ciągle mnie muli na żołądku. a w nocy miałam mega rozwolnienie.
ale super z tymi dwoma serduszkami :-) super gratuluję
a co do odwoływania wizyty to ja byłam już 2 razy z synkiem u lekarza. mój jest grzeczny i cierpliwy więc nie miałam problemu. spróbuj.

ja nic nie kupuję bo od 2 tygodni siedziałam w domu przez chorobę. choć ja raczej poczekam tak do połowy ciąży.

Zdążyłam się tylko z Wami przywitać, a niestety muszę się już pożegnać.:( Święta Wielkanocne miały byc radosne, a niestety było inaczej. Trzymam za wszystkie listopadowe mamusie kciuki. Powodzenia :)

Emmac bardzo mi przykro taki jakis pechowy ten listopad az strach sie bac.
Czekam do 15 tyg wtedy jest spokojniej.
Martwie sie ze nie dam rady isc jutro do lekarza i musze czekac tydzien ale nie mam z kim mlodego zostawic a jest chory kapa straszna

Claudia31 , ja bym chętnie z małym została :D ale chyba za daleko nam ;p
emmac , przykro mi, trzymaj się.

Co do piersi, to ja mam sama z siebie duże dość, bo 75D, a teraz noszę staniki od mamy, bo dość już sporo mi się powiększyły piersi z tego co czuję. No i jest to dla mnie taka najgorsza dolegliwość, najbardziej mi to przeszkadza, przy spaniu na boku, przytulaniu się, nawet kurtka już mi się na nich opina. Przytyłam już 2 kg, to chyba mi w te cycki poszło wszystko haha ;p

Dziekuje kasieczna ja z Tychow jestem na ślasku :-)
Ja przytylam prawie 3 kilo a trzymam zdrowa diete ale mam wrazenie i ze mi sie woda zbiera no i zobaczymy co z ta tatvzyca musze zrobic jeszcze jedne badania.

reklama
Jezu nie bylo mnie chyba tutaj miesiac czasu, duzo was jest ;) przez tydzien nir mialam internetu a pozniej nie moglam sie w ogole zalogowac i tylko dobie was czytalam, dzisisj juz pomyslsm ze zaloguje sie jako nowa ja ale cos jskby mnie strzelilo i przypomnialam sobie jakie mam haslo i jakiego maila uzywam, zakret niezly jestem. U mnie po staremu, nic sie nie zmienilo tzn ostatnia wizyte mialam 2 tyg temu i bylo ok.

Do góry