reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Hej
Sylka kurcze gratuluje teraz wiesz bierz l-4 botrzeba teraz odpoczywac :)

Jamam wizyte 21 wiec jeszcze troche to juz bedzie prenatalne. Nie czytalam Was bo sie balam po ostatnich wiadomosciach jaki tu zawitaly.
Ja raczej juz mdlosci nie mam a piersi mnie bola teraz glownie na wieczor. Rosne w sile i jestem przerazona.
W sumie u mnie nic nowego mlody do przedszkola ja nonstop chodze zaspana pogoda mnie dobija i staram sie myslec pozytywnie.

reklama
hej dziewczyny :-) ja wciąż na ból piersi polecam zmianę stanika na sportowy. dzięki temu piersi nie są jak kamienie i nie bolą mnie sutki. oczywiście nie jest super idealnie ale jest dużo lepiej :-) polecam

W sumie można kupić już stanik dla mam karmiących on jednocześnie jest dla kobiet w ciąży;-) z baby ono jest fajny .
Jak mnie meczy sikanie w nocy to jej... Chce się Ale tak pęcherz prze jak by nie wiem ile litrów było he a tu ciut;-)

Cześć dziewczyny, nie jestem pewna ale chyba ktoś tutaj polecał ginekologa Seweryna Trojanowskiego z Warszawy. Wybieram się jutro do niego i chciałam podpytac jakim jest lekarzem, czy chętnie odpowiada na pytania i wykonuje usg oraz jak podchodzi do kwestii zwolnień. Będę wdzięczna za odp :)

Agawilq, tak ja polecałam doktora Trojanowskiego.To wspaniały lekarz i dobrą decyzję podjęłam. Jest niesamowicie uprzejmy, zawsze wysłucha, wytłumaczy, niezwykle delikatny przy badaniach, służy pomocą, daje tel kom i można zawsze zadzwonić. Ja już z nim się znam nawet bardziej prywatnie i z czystym sumieniem mogę go polecić. Ze zwolnieniem nie ma najmniejszego problemu. Mi chciał dac, jak tylko powiedziałam, że jestem w ciąży;-)Ponadto jest kompetentny, jeździ na różne konferencje, seminaria, poszerza wiedzę, dodatkowo specjalizuje się w ginekologii onkologicznej. Nie wiem, czy wykonuje USG, przynajmniej tam gdzie ja chodzę, w gabinecie nie ma aparatury.
Powodzenia:-)

Ewel, a ja w sumie nie mam o czym pisać;-)
Ale Was podczytuję z ukrycia;-)
Niedługo prenatalne i mam coraz więcej obaw, zwłaszcza czy serduszko nadal bije;-(

Calineczka to chyba taka obawę ma większość z Nas... Ja mam dopiero to usg 8 maja więc sobie po czekam korcilo mnie iść na usg wczoraj kontrolbie Ale mąż mówi żebym dała spokój że jest na pewno dobrze i sama też tak sobie uświadomiłam ze musi dobrze być że nie mogę co tydzień na usg biegać...wierze swoim odczuciom a one mówią że jest dobrze... Lek czasami się pojawia Ale staram sie myśleć pozytywnie i się nie dac.

reklama
Witam sie po dłuższej nieobecności. Przez ostatnie dni mieliśmy małe zawirowania, swieta spędziłam z córeczka w szpitalu:( niestety nie obyło sie bez operacji, ale już jesteśmy w domku i wszystko jest ok.
Brzuszek mi powoli rośnie, wczoraj koleżanka nawet sprawdzała czy go sobie czymś nie wypchalam tak odstaje:) o dziwo wagę mam ciagle taka sama ale to pewnie przez wymioty. W poprzedniej ciazy w pierwszym trymestsze nawet schudlam o 3 kg, mimo ze brzuszek rósł.
Gratulacje dla tych dziewczyn które w miedzy czasie zobaczyly serduszka i przytulam do serca te które utracily malenstwa.

Do góry