reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

U mnie od kilku dni pogoda dziwna niby ciepło, ale pochmurno czasem słonko wyjdzie. Dobrze ze przynajmniej nie pada bo niecierpie deszczu. Może się zbiorę i pójdę na jakiś spacer czy plac zabaw z córką :)

reklama
Tak ona ale to tak na jeden dzien ja nie mam daleko do twojego miasta :-). ..
Dzieki mamba wozek tez fajny ...

Sylka ja mam w planach zrobic barszczyk :-) i leniuchowac reszte dnia :-). ..

Aaa taka.jednodniowa wycieczka. Tez tak właśnie z mężem lubimy jak ma wolne pojechać gdzieś na cały dzień. To polecam ci jechać też bo to zaraz obok 5 min do portland tam też jest ładnie. Tydzień temu właśnie zrobiliśmy sobie wycieczkę na portland i potem bormouth. Kinia ja nie byłaś w Durdle Door to tam kiedyś pojedz tam kręcili piratów z Karaibów. A to ty mieszkasz w bristolu? Jak się nie mylę

Tak w Bristolu a nie tam tez nie bylismy ale moze uda nam sie tam pojechac maz ma tydzien wolnego a ja moze zalicze chorobowe zobaczymy. ..

Ja tez dzis leniu****e zrobimy z mezem razem obiadek i przed tv ciut poczytam ksiazki:-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

My rano bylismy nasz stary naroznik oddac do caritasu bo jest w dobrym stanie i moze komus sie przyda i zaraz przywioza mi nowe sofy bo jednak kupilsmy sofy a nie rogowke znowu. I czeka mnie kolejny remont chce corce zrobic nowy pokoj. Taki juz dla panienki bo teraz ma taki dla 4-5 latki. Ale nie chce mi sie w te upaly tego balaganu znowu.sama sobie wybrala meble i kolor scian. Beda takie mebelki tylko lozko troche inne. I jasno pistacjowe sciany.

Załączniki

• 1434284093954.jpg
    1434284093954.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 40
My leniu****emy na ogródku działkowym. Mąż z synem śpią w hamaku a ja mam święty spokój :-)

Czy któraś z Was używała fasolki do karmienia również do spania w ciąży? Wiem, że są takie specjalne duże pod brzuch ale nie chcę takiego wielkiego rogala.

Ja mam rogala do karmienia i spis z nim. Nie jest pewnie taki wygodny jak ta wielka poducha ale podtrzymuje mi brzuch i chyba nie będę się pakować w jeszcze jedna poduche bo chyba nawinal się samochód dla mnie wiec czeka nas większy wydatek

A masz Motherhood czy inny?

Mi się właśnie auto zepsuło. Temp. silnika doszła do końca skali. Na szczęście do domu nie było już daleko ale przy 30 C na dworze musiałam jechać z rozkręconym na maksa ogrzewaniem :baffled:

reklama
Do góry