reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Tez do nich zaglądam czasem ale obiecalam sobie ze juz mie bede. To nie miesci mi sie w glowie ze w przeciagu kilku dni tyle zlego. Zresztą ze w drugim trymestrze takie problemy i to u tylu dziewczyn :( Nie chcialam wam pisac zeby nie stresowac tych co nie zaglądają tam ale jak juz wyszlo... nie rozumiem nic z tego. Czemu tak sie dzieje :(

reklama
Tez czytałam mam nadziej ze na połówkowym wszystko będzie ok bo chyba sie zestresuje przed wczoraj miałam problem zby znaleść tętno bo dzidek kręcił sie w kółko poczułam takie kopniaki w niego ze dałam sobie spokój bo chyba sie nie podobało

Kinia jednej z dziewczyn pekl pecherz plodowy i odeszly wody lezy w szpitalu male szanse na uratowanie dzieciatka ale jakies sa.... Przyczyna podobno byla infekcja innej na polowkowym okazalo sie ze dziecko ma wade serca powazna i zmarlo ale nie wiem jak czy nagle czy sama przerwala ciaze nie pisala...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Kinia nie wiem ja tez nie rozumiem pisala ze robili wymaz bo chyba od infekcji pekl a co do serca to niestety chyba sa wady ktore widac dopiero na pozniejszym etapie... Jak czytam o polowkowym to na to wychodzi ze wtedy nie ktore parametry serduszka widac dopiero bo jest na tyle rozwiniete tak jak i przeplywy np przez lozysko....
Musi u nas byc wszystko dobrze nie ktore z nas juz polowkowe maja za soba i jest ok wiec u reszty tez bedzie;-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

oj, to jest aż nieprawdopodobne, że aż tyle nieszczęść na raz.

Ja też zajrzałam i z tego co doczytałam to wielu dziewczynom wyszły też niekorzystne markery na badaniach prenatalnych.

Jeny ja sie tak denerwuje teraz ja polowkowe mam dopiero 16.07 a codziennie mam taki mega wysilek ze szok moze powinnam odpuscic i zostawac juz w domu tak sie denerwuje nie wiem co robic

I jeszcze blizniaki jakis czas temu odeszly i jednej dziewczynie wykryto powazna wade genetyczna u dziecka. Straszna masakra!

reklama
Do góry