reklama
ona_13
Fanka BB :)
Moj Mąż ma pracę przez cansil pracuje właśnie na Plaży, dopilnować tam porządku i czystości. A ja właśnie załapałam się na sprzątanie domków letniskowych miała to być praca na dwa tygodnie za kogoś tam a już tam zostałam bo kogoś Potrzebowali a mi godZinowo praca odpowiadała bo mogłam zaprowadzić i odebrać dziecko nie.dając.ja.do żadnych play club po szkole
ona_13
Tylko ze nie pracuje mój maz u nas w mieście tylko.dojeżdża miasto dalej. w britport tam jest dopiero pięknie i typowo turystycznie
ona_13
No tak jak Ewel mówisz, mi tak samo mówiła ginekolog. Ja chcę zrobić te 3d albo 4d niewiem.jakie u nas jest tak około 30 tyg prywatnie
ona_13
Kinia To planujesz urlop w moich stronach... może miasto nie jest duże ale jest tu ładnie, plaża, morze do którego mam pięć minut. Jedyne co mi tu brakuje to jakiś fajnych sklepów w centrum typu zaraz, h&m, beresha...
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Kinia ja kupowalam 3 lata temu i kupilam aneco venezia. Duża gondola bo cala zima była przed nami pompowanie koła zwrotny lekki i stabilny. Teraz oczywiście podobają mi się tez inne wózki ale widzę ze ten mój tez kupują bo spotkalam się z nim tylko w innych wersjach kolorystycznych. A i ma cudowna przedłużana budę
Katarzyna92
Hej dziewczyny ja coś dzisiaj strasznie senna jestem niby wstałam o 9 i oczy mi się już zamykają z powrotem...
U mnie niby słonecznie ale wiatr jest miałam z koleżanką się wybrać po południu gdzieś ale nie odp więc pewnie spędzę dzień w łóżku...
U mnie niby słonecznie ale wiatr jest miałam z koleżanką się wybrać po południu gdzieś ale nie odp więc pewnie spędzę dzień w łóżku...
reklama