reklama
ona_13
Fanka BB :)
To by było najlepsze rozwiązanie nic niemowic ale miasto w którym mieszkam jest małe, dużo polaków i co chwile ktoś o kimś gada. Więc myślę że wcześniej czy później prawda by wyszła na jaw. ostatnio znajoma Zaczęła rodzic nic nikomu nie mówiąc pojechała do szpitala a parę godzin później i tak wszyscy już wokolo o niej gadali nie lubię takiego czegoś :/
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Ja bym nie miała wyjścia bo po mnie tak widać ze szok
ona_13
Za osiem dni mam polowkowy skan i nie mogę się już doczekać. Niecierpliwie odliczam dni by zobaczyć moje dziecko i zobaczyć w końcu co to bedzie już bym chciała powoli zacząć kompletowac wyprawke
kiniasw86
U to nie dobrze mieszkac w takim miescie ... a gdzie ty wogole mieszkasz ona? U mnie tez troszke juz widac ale moj manager to kretyn i chce zebym pracowala tyle godz jak normalnie wiec siedze i nie robie nic poza tym co musze a to nie zajmuje mi tak dlugo :-)
ona_13
Mieszkam w weymouth w bardzo turystycznej miejscowości
U mnie już też widzę że brzuch się już zaokrągla ale jakoś nikt nic nie mówi, że przytyłam czy w ciąży jestem.
U mnie już też widzę że brzuch się już zaokrągla ale jakoś nikt nic nie mówi, że przytyłam czy w ciąży jestem.
reklama
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
A ja we wtorek i czekam jak na szpilkach bo chce potwierdzenia płci choć ostatnio pani dr mówiła ze na 100% dziewczynka. A kiedy się robi USG 4D ???
Co do wózka stokke to ja mieszkam w stolicy Podbeskidzia i ren wózek musialabym chyba na plecach nosić bo u mnie nigdzie nie ma równo a na spacery często chodzi się te do lasu czy wyjeżdża na Kozia Gorke . Mój stary dawał rady wiec zostaje
Co do wózka stokke to ja mieszkam w stolicy Podbeskidzia i ren wózek musialabym chyba na plecach nosić bo u mnie nigdzie nie ma równo a na spacery często chodzi się te do lasu czy wyjeżdża na Kozia Gorke . Mój stary dawał rady wiec zostaje