ja tak mialam w pierwszej ciazy... miałam niby 'okres" a potem sie okazalo ze jednak to byla jakas sciema ;-) juz wtedy w ciazy bylam. ale lekarz mi to wyprostowal od razu na pierwszej wizycie, bylam wtedy w 6tcAle jednak będzie mnie teraz męczyć, czy rzeczywiście źle zmierzyli mi moje maleństwo czy może jednak zaszłam w ciąże wcześniej, a okres zanikł dopiero w 2 cyklu.. Ale przecież to by lekarze wykrylichyba
![]()
reklama
Moniqq tak 6, 5 cm i to jest średnia na ten wiek ciąży. Są rozbieżności w wielkości płodów, ale tak do 2 cm więc Twój dzidziolek faktycznie duży. Przez tydzień dziecko rośnie do 2 cm gdzieś około więc nawet jak tydzień starszy niż mój to może mieć 8, 10 cm, ale 12??? A ile miałaś usg? Jak wyglądała wielkość dziecka na poprzednich?
M
mama290
Gość
Przy tak duzym dziecku to juz nawet nie mozna zmierzyc przeziornosci karwoej to jakie genetyczne
moj fasolek np ma 7 mm dlugie stopy:-)

heh, z piwka przy grillu ;-) albo z sushi z mezem - sami sobie w domu robilismy czasami, no a teraz odpada.Mam pytanie do was. Natchnęło mnie jak była rozmowa o farbowaniu włosów.
Czy jest coś z czego zrezygnowałyście na czas ciąży? Jakieś kosmetyki, jedzenie, jakaś pasja, albo coś jeszcze innego?
no i kielbasa pod zadną postacią - ani nawet zapach kiełbasy. cos mi to "nie podchodzi" ;-)
reklama
ja jeszcze nieHej dziewczyny czy znacie juz plec swoich fasolek?
ja czasami z tunczykiem jadałam, ale jednak wole surowe, wiec poczekają ;-) a ja bede miała jeszcze wieksza ochote na nie ;-)Lotka ale sushi mozna byle bez ryb surowych. Ja jem z pieczonym lososiem np. Kocham sushi. Najbardziej cierpie bez roweru ale boje się jezdzic...
sylka, jezdzij tak jak ja, na stacjonarnym haha