reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Malaja Twój dzidziuś ma 6,5 cm? Ja byłam 6.05 na prenatalnym i mój ma już 12,9 cm. To możliwe, że są aż takie różnice wielkości dzieciątek?

reklama
Monikk dlugosc twojego dzidziusia sugeruje ze u ciebie ok 17 tyg. 6.5 cm pasuje na 13 chyba jakoś tak. A w którym ty jesteś?

Mnie doapdly mdlosci nie mialy kiedy :wściekła/y:taka jestel licha wieczorami ze szok wtedy kiedy juz moge sobie odpocz\ac to mnie bierze :wściekła/y:ufff
Moniqq moze byc blad pomiaru bo o wiele za duze jak na ten tydz ciazy

Na etapie do 14 tyg dzieci rosna tak samo dlatego sie je mierzy a po 20 tyg to juz kwestia indywidualna jesli ma tyle cm to musi byv termin porodu na wczesniej

Początkowo też miałam na 19 listopad, ale podczas ostatniego badania wyszło, że 13, natomiast na prenatalnym, że 10.. ;o
aaaa to tak podajesz :) mi sie malo zmienilo po usg bo na 17 list, ale ja na ten termin wogole nie patrze, ani zaden lekarz na to nie zwraca uwagi, najwazniejszy ten z OM

reklama
Ale jednak będzie mnie teraz męczyć, czy rzeczywiście źle zmierzyli mi moje maleństwo czy może jednak zaszłam w ciąże wcześniej, a okres zanikł dopiero w 2 cyklu.. Ale przecież to by lekarze wykryli :) chyba :p

Do góry