Katarzyna92
Fanka BB :)
Sylka ja mam czasami takie kłucie ale max po półtorej godziny samo przechodzi zresztą ja na każdy ból stosuje leżenie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez tak mam. Pytalam gina dzis o to i mowi ze normalne to jest bo sie wszystko rozciaga itd i jesli bol jest bardzo mocny to mozna nospe łyknąćOd jakiejś godzinki raz na jakis czas czuje klucie w pachwinie myslicie ze to tez sprawka macicy czy powinno mnie zaniepokoic?
madzius też jestem alergikiem (pyłki drzew i roztocza). Byłam na konsultacji u alergologa w zeszłym tygodniu i przepisał mi Claritine plus Buderhin. Powiedział, że to są leki starsze i raczej bezpieczne. Ale nie ma w 100% bezpiecznego leku na alergię w ciąży, dlatego biorę tylko jak mi wyjątkowo daje w kość. Na szczęście brzoza już przestaje pylić. Z roztoczami jest większy problem bo czasami w nocy jak się obudzę to potem zasnąć nie mogę bo tak kicham, a z nosa to się ciurkiem potrafi lać :-(Alergia mnie meczy na te cholerne trawy. Czy ktos tez ma taki problem?
Dziewczyny - jeśli któraś nie wie a chciałaby skorzystać wklejam link do programu - badania antygenu HPA-1a (konflikt płytkowy), które można zrobić bezpłatnie do 20 tc
Strona główna
Ja o programie dowiedziałam się od swojej gin - jestem zapisana na przyszły tydzień.