reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Miniaa to powodzenia Ja chyba za tydzień sama i lekko przeraża mnie wszystko nawet stresuje się zapięciem fotelika w aucie albo złożeniem wózka że wyjdę na kaleke która nie potrafi w stresie tego zrobić heheh

My z małą już też 3 razy na spacerze byliśmy :-)

Ja się właśnie zastanawiam czy kupić ten biooil ale to ma zapobiegać rozstępom ale czy zmniejsza lub wygładza te co już są :-(?

reklama
dddmala ja też jestem przerażona i to bardzo. też się boję tego że nie poradzę sobie z wózkiem albo z fotelikiem. do tego co rano muszę wychodzić z domu z małym żeby synka do przedszkola zawieść.

Stasiu ma do tego wzdęcia. ja jem sam chleb z masłem i wędliną bez chemii i lekko strawny obiad a jego i tak wzdyma. myślę że może to być spowodowane wypijaniem bardzo dużej wręcz ogromnej ilości zielonej herbaty ( parzę ją z fusami i nie usuwam ich więc przyczyną może być zbyt mocny napar ) dziś odstawiłam zieloną herbatę zobaczymy czy coś się poprawi w przeciągu paru dni.

a jak u Was w tym temacie???? wasze dzieci też mają problemy z brzuszkiem jak sobie radzicie z tym????

Dziewczyny, urodziłam 15.11 moją Hanię, 55cm, 3160g, siłami natury, bez nacięcia, szybki poród, z 2cm rozwarcia do 10cm w niecałą godzinę, Dopiero dzisiaj wróciłyśmy do domku, niestety mieliśmy mały incydent przed wyjściem w 3 dobie, mała zaczęła sinieć i nie mogła oddychać bez tlenu, spadała saturacja, ale na szczęście wszystko już w porządku. Dzieciątko po obserwacji jest już dobrze.

Moniqq gratuluję serdecznie uff dobrze że incydent się skończył dobrze!!!

Oglaszam, że ewel87 też urodziła 22.11.2015 córeczkę o 20:34. Jutro być może sama napisze coś więcej udało jej sie sn :-) suuuper.

Ale nas malo zostało kto jeszcze oprócz mnie, Lotki, Aleali, cheetah, kini, Jagi, Nana8 czeka ?

Dziewczyny pisze z porodowki, leżę na sali . Skurcze co 4 minuty ale rozwarcia nie ma. Dali mi duomox bo wody odchodzą i mojemu każą iść do domu ze niby rano jak juz. Boli strasznie a to dopiero początek.

reklama
Do góry