reklama
madzius5
Fanka BB :)
Masakra. Trzymaj się. Najgorsze jest 7cm potem juz z górki
stokrotka
Niestety znam ten ból i mi kazali jeszcze wdychac gaz. Najgorszy ból jaki mialam w zyciu.Masakra!!! od 8:30 dopiero oxy. Ból nie doniesienia. Dziewczyny mam dość a tu 5-6cm.
Nie życzę nikomu.
Trzymaj się!
Jeju Nana8 oby juz szybko poszlo. Rany ale mam pietra ja tez bym chciala szybki porod a nie takie meczenie sie tyle czasu.....
Gabryś zrób Matce niespodzianke i wyjdz szybko nie męcz mnie za bardzo a postaram Ci się odwięczyć swoją opieką :-).
Dzis dostalam skierowanie do szpitala jak do soboty wlacznie nie urodze niestety wywolywanie w szpitalu grrr.....oby pełnia zadziałała....
Gabryś zrób Matce niespodzianke i wyjdz szybko nie męcz mnie za bardzo a postaram Ci się odwięczyć swoją opieką :-).
Dzis dostalam skierowanie do szpitala jak do soboty wlacznie nie urodze niestety wywolywanie w szpitalu grrr.....oby pełnia zadziałała....
cześć dziewczyny :-) gratuluję nowym mamusią. dużo zdrowia dla Was i waszych pociech.
ja mam za sobą noc nie przespaną bo Stasia brzuszek bolał i nie mógł kupy zrobić. rano z Jasiem do przedszkola. później po czopki dla dzieci i kupa poszła. spaliśmy teraz prawie 4 godziny.
ja mam za sobą noc nie przespaną bo Stasia brzuszek bolał i nie mógł kupy zrobić. rano z Jasiem do przedszkola. później po czopki dla dzieci i kupa poszła. spaliśmy teraz prawie 4 godziny.
Gaz juz był, prysznic ze niby pomoże, teraz znieczulenie zzo (czy jak to się pisze) sorry ale lecą ku**y na porodowce. Ludzie ogolnie płacz i zamęt. Jestem głodna i wycienczona. Mam dość a oni twierdzą że jest super.
Dzięki za wsparcie. Aha i przebili mi resztę wód.
Dzięki za wsparcie. Aha i przebili mi resztę wód.
madzius5
To jeśli tak to pewnie masz 7cm rozwarcia ku**y to przy takim rozwarciu lecą jeszcze moment i za chwilę będziesz trzymała dzidziusia
reklama
reni84
Moniq, Ewel wielkie gratulacje!!!
Moniq szybki poród to nagroda za problemy szyjkowe i cały stres z tym związany ;-)
Nana mam nadzieję, że już po wszystkim i tulisz maleństwo.
Miniaaa ja na brzuszek pije herbatkę z kopru dwa razy dziennie. Mi pomaga, a małej nie wiem, ale dotychczas problemów z kupą nie było
Moniq szybki poród to nagroda za problemy szyjkowe i cały stres z tym związany ;-)
Nana mam nadzieję, że już po wszystkim i tulisz maleństwo.
Miniaaa ja na brzuszek pije herbatkę z kopru dwa razy dziennie. Mi pomaga, a małej nie wiem, ale dotychczas problemów z kupą nie było