reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Wow miniaaa to widzę że ekspresowo się gubi kilogramy :-) ja mam 8 na plusie więc też liczę że szybko zejdą :-) może nawet te kilka sprzed co przed ciążą mi przybyło po zimie :-).

reklama
madzius5 mi tak samo mowili z tym spaniem:/ a ja pol porodu nie moglam wstac z toalety a drugie pol z pilki pod prusznicem
No i urodzilam dzis ok 15.30 BOLAMI NATURY mojom còre kochaną niestety wada wrodzona wyszla nigdy nie widoczna na usg rozszczep podniebienia i nierozwiniete jedno ucho jakas przetoka nie znam szczegolow dopiero poznam je jak mala trafi do prokocimia pewnie. Nie moge jej karmic nie mam jej na sali Dramat:/

Melduje i ja wykonanie zadania!
Nasz syn przyszedl na swiat 19.11.2015r o godz. 11.02 przez cc. Wazyl 3440 i mierzy 56cm.
Imię nadalismy mu pare chwil przed moim wejsciem na sale operacyjną.. Miłosz, bo to tak od Miłosci:-)
Dziaij sie czuje ok,ale ogolnie cc a raczej dzien po nim to masakra..
Ale z kazdym dniem bedzie lepiej.
Wygladam jeszcze jak w ciazy..brzuch masakrycznie wielki,ale ponoc macica sie okurcza.
Trzymamy kciuki za reszte!!
Pozdrawiam ja,szczesliwa mama!(w koncu)
Łzy mi lecą ciurkiem po policzu jak to do was pisze ;-)

Dziewczyny gratuluję ;-)

Patinkey życzę duuuzo zdrówka dla córeczki

Finkemama wracają szybko do zdrowia i oby to nic poważnego nie było.

patinkay bardzo Ci współczuję mam nadzieję że twoja córcia trafi w doskonałe ręce lekarzy którzy będą wiedzieli co zrobić i że szybko będziesz mogła ją tulić.

makartaka84 serdecznie gratuluję i życzę dużo szczęścia dla Miłoszka :-)

Jacie kręce ale wysyp :-)

Dziewuszki gratuluje Patinkay, Makartaka84, Madzius5 :-) Witajcie nowe mamusie.
Patinkay trzymam mocno kciuki za zdrowie Twojego dzieciątka, wierze że to nic poważnego trzymaj się ciepło!!!

Wracajcie wszystkie szybciutko do formy i do siebie :-).

No to chyba teraz to juz garstka została nas oczekujących......

reklama
Dziewczyny gratuluję! Patinkay kciuki trzymam za twoje malenstwo duzo siły dla was na pewno szybko bedziecie razem! Makartaka panikaro nasza super :)Madzius gratki! Co do kg to mi po dwoch tygodniach od cc juz nic nie zostalo. 14 kg poooszlo. Po wyjeciu chlopakow ubylo 8 a reszta przez 2 tyg wiec spokojnie wrócicie do wagi :) Mnie tylko wkurza zwis nad szwem ale liczę ze do wiosny pójdzie w cholere!

Do góry