reklama
madzius5 mi tak samo mowili z tym spaniem:/ a ja pol porodu nie moglam wstac z toalety a drugie pol z pilki pod prusznicem
No i urodzilam dzis ok 15.30 BOLAMI NATURY mojom còre kochaną niestety wada wrodzona wyszla nigdy nie widoczna na usg rozszczep podniebienia i nierozwiniete jedno ucho jakas przetoka nie znam szczegolow dopiero poznam je jak mala trafi do prokocimia pewnie. Nie moge jej karmic nie mam jej na sali Dramat:/
No i urodzilam dzis ok 15.30 BOLAMI NATURY mojom còre kochaną niestety wada wrodzona wyszla nigdy nie widoczna na usg rozszczep podniebienia i nierozwiniete jedno ucho jakas przetoka nie znam szczegolow dopiero poznam je jak mala trafi do prokocimia pewnie. Nie moge jej karmic nie mam jej na sali Dramat:/
makartaka84
Zaciekawiona BB
Melduje i ja wykonanie zadania!
Nasz syn przyszedl na swiat 19.11.2015r o godz. 11.02 przez cc. Wazyl 3440 i mierzy 56cm.
Imię nadalismy mu pare chwil przed moim wejsciem na sale operacyjną.. Miłosz, bo to tak od Miłosci:-)
Dziaij sie czuje ok,ale ogolnie cc a raczej dzien po nim to masakra..
Ale z kazdym dniem bedzie lepiej.
Wygladam jeszcze jak w ciazy..brzuch masakrycznie wielki,ale ponoc macica sie okurcza.
Trzymamy kciuki za reszte!!
Pozdrawiam ja,szczesliwa mama!(w koncu)
Łzy mi lecą ciurkiem po policzu jak to do was pisze ;-)
Nasz syn przyszedl na swiat 19.11.2015r o godz. 11.02 przez cc. Wazyl 3440 i mierzy 56cm.
Imię nadalismy mu pare chwil przed moim wejsciem na sale operacyjną.. Miłosz, bo to tak od Miłosci:-)
Dziaij sie czuje ok,ale ogolnie cc a raczej dzien po nim to masakra..
Ale z kazdym dniem bedzie lepiej.
Wygladam jeszcze jak w ciazy..brzuch masakrycznie wielki,ale ponoc macica sie okurcza.
Trzymamy kciuki za reszte!!
Pozdrawiam ja,szczesliwa mama!(w koncu)
Łzy mi lecą ciurkiem po policzu jak to do was pisze ;-)
madzius5
Fanka BB :)
No to melduje się i ja! Małgosia urodziła się dziś po 17. Jutro wrócę do was ze szczegółami a teraz idę spaaaaaać
patinkay bardzo Ci współczuję mam nadzieję że twoja córcia trafi w doskonałe ręce lekarzy którzy będą wiedzieli co zrobić i że szybko będziesz mogła ją tulić.
makartaka84 serdecznie gratuluję i życzę dużo szczęścia dla Miłoszka :-)
makartaka84 serdecznie gratuluję i życzę dużo szczęścia dla Miłoszka :-)
Jacie kręce ale wysyp :-)
Dziewuszki gratuluje Patinkay, Makartaka84, Madzius5 :-) Witajcie nowe mamusie.
Patinkay trzymam mocno kciuki za zdrowie Twojego dzieciątka, wierze że to nic poważnego trzymaj się ciepło!!!
Wracajcie wszystkie szybciutko do formy i do siebie :-).
No to chyba teraz to juz garstka została nas oczekujących......
Dziewuszki gratuluje Patinkay, Makartaka84, Madzius5 :-) Witajcie nowe mamusie.
Patinkay trzymam mocno kciuki za zdrowie Twojego dzieciątka, wierze że to nic poważnego trzymaj się ciepło!!!
Wracajcie wszystkie szybciutko do formy i do siebie :-).
No to chyba teraz to juz garstka została nas oczekujących......
reklama
Sylka87
Fanka BB :)
Dziewczyny gratuluję! Patinkay kciuki trzymam za twoje malenstwo duzo siły dla was na pewno szybko bedziecie razem! Makartaka panikaro nasza super Madzius gratki! Co do kg to mi po dwoch tygodniach od cc juz nic nie zostalo. 14 kg poooszlo. Po wyjeciu chlopakow ubylo 8 a reszta przez 2 tyg wiec spokojnie wrócicie do wagi Mnie tylko wkurza zwis nad szwem ale liczę ze do wiosny pójdzie w cholere!