reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Gratuluję dziewczyny i zdrówka życzę.
Ja dziś znów mokra się obudziłam o 5 rano z bolami jak na okres, szybko do wanny żeby,sie ogarnąć :p i,jak nie minie dzwonie do gina. Ale termin na 29.11

reklama
O ja ale mam sie rozpakowalo gratuluje kobitki fajnie ze juz po wszystkim Patinky strasznie wspolczuje :( oby wszystko bylo dobrze niech robia co maja robic i oddaja Ci dzidzusia. Ja niestety nadal w szpitalu do pon. Napewno bo chca zobaczyc jak ta moja watroba sie wyniszczyla proby zrobia oby bylo dobrze i do domu do moich skarbow.

Mama 32 ja na 29.11 a do środy słyszałam że porodu to tu nie widać.
Kurcze na własną prośbę wróciłam do domu skurcze dalej co 10min i do tego śluz zabarwiony na różowo i nie wiem co robić. :/:(

Nana ja też miałam co 10 min skurcze i pojechałam na IP i potem szybko się rozkręcilo no ale.każda przechodzi to inaczej

Sylka ty to w ogóle mało przytylas przy bliźniakach a jak jeszcze karmisz dwójkę to kg ci szybko poszlo ;-)

Mi połowa zeszła więc jakoś 9 kg jeszcze do zrzucenia ale jak juz pisałam liczę na to że KP mi pomoże bo jem sporo. Dzisiaj już dwa kawałki szarlotki heheh

Dziewczyny a czym smarujecie rozstępy, ja po synu miałam na brzuchu może jeden a teraz po 3 z każdej strony i na boczkach takie kropki czerwone :-( są jakieś środki żeby wybierać czy z czasem samo zblednie?

hej dziewczyny.

mąż mój pojechał więc jestem sama. od jutra muszę zacząć wyrabiać sobie system. przedszkole syna, angielski, zakupy, karmienia itp tak żeby to wszystko ze sobą pogodzić i nie zwariować.

Ja Bio oil uzywalam przez cala ciaze no moze nie regularnie ale smarowalam. Zobaczymy czy mi wyleza narazie nie widac nic rozstepow.
Mysle ze one same bledną.

reklama
Dziewczyny gratuluję!!! Ale mamy dużo nowych mam.
Patinkay dużo zdrówka dla Twojego maleństwa

Mi po porodzie ubyło 8 kg, w domu kolejne 2 kg, więc zostało mi jeszcze 7. Ale ja bym już nie chciała ich tracić, fajnie jest tak jak teraz. A brzucha już też prawie nie mam, taka delikatna poduszeczka mi została. Rozstępów na szczęście nie mam. Ale też o biooil dobre opinie słyszałam

A my dzisiaj na pierwszym spacerku byłyśmy. Zosia spala cały czas :-) pacz zaczął się jak wróciłyśmy do domu

Do góry