reklama
Sylka87
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ja niby na urlopie ale czytam was na bierzaco. Pogoda nie zachęca ehh trafil nam sie chyba najslabszy tydzien ale co zrobic Moj mąż powiedzial ze dzieci szybko zaczna poznawac cudze kraje bo on nad baltyk to góra na weekend pojedzie. W sumie racja bo cenowo wychodzi podobnie tak tu zdzieraja a pogoda loteria. To sobie pomarudzilam wypijam kawe i idziemy na plażę bo nawet slonce wychodzi. Gosik w nosie miej co gadają w przychodni masz sie pchać i juz olej dziadkow. Mi jeden powiedzial ze tez chcialby być w ciazy bo teraz taka moda ze wszedzie bez kolejki. W autobusie zazwyczaj mnie puszczają ale jak nie a jade długo i mi duszno to podchodze do kogos młodego ladnie usmiecham i prosze zeby ustąpił. Ciaza to nie choroba ale gleba w autobusie czy wdychanie chorych w przychodni to raczej nie dla nas. To krótki okres trzeba upominać sie o swoje i nie patrzec co gadają.
oby się coś poprawiło bo ja jadę w sobotę. Już postanowione, że to pierwszy i ostatni raz ale chciałabym się polskim morzem miło zaskoczyćtrafil nam sie chyba najslabszy tydzien
ja dzisiaj byłam na glukozie
musiałam sama kupić w aptece 75 gram
piłam z cytryną więc jakoś poszło
dużo lepiej niż poprzednim razem bo wtedy to miałam problem z wypiciem całości tak mnie dźwigało
po jakiejś godzinie przestało mnie mulić
krew miałam pobieraną 2 razy
na dzień dobry i po dwóch godzinach
na szczęście u mnie położna pobiera więc nie musiałam czekać w kolejce między chorymi
Ostatnia edycja:
kasieczna
Fanka BB :)
A ja z wakacjami muszę poczekać może nawet do września, bo nie wiemy kiedy D. dostanie urlop. Mają czas żeby go wysłać do końca września. I chyba za daleko się nie ruszymy, bo znalazłam fajne domki nad jeziorem około 15 km za naszym miastem. I chyba się skusimy, bo już dawno nie odpoczywałam na domku w lesie. Morze mi się już znudziło, a w góry z takim bebzunem jaki będę mieć nie ma sensu no i cała Polska do przejechania w dół.
M
mama290
Gość
Kasieczna moj jeździ pod dobre miasto co do tej glukozy to nie piłam wiec sobie pomyslałam ze pomysł ze słomka może być dobry u mnie pije sie taka orenzadke z glukoza taki napój energetyczny
M
mama290
Gość
No właśnie i jak sobie pomyśle ze tu dzieci kupują ten napój w sklepie to mnie aż trzęsie bo to w sumie 50 g glukozy jest jednak
kleopcia
Zaangażowana w BB
Cześć Dziewczyny
Całe wieki mnie tu nie było. Pisałam z Wami z samego początku ( nie liczę, że ktoś mnie jeszcze pamięta . Podczytuję Was od czasu do czasu. Szczególnie wątek wyprawkowy bo to teraz u mnie temat numer jeden hehe.
Liczę, że teraz zagoszczę już na stałe.
Pozdrawiam
Całe wieki mnie tu nie było. Pisałam z Wami z samego początku ( nie liczę, że ktoś mnie jeszcze pamięta . Podczytuję Was od czasu do czasu. Szczególnie wątek wyprawkowy bo to teraz u mnie temat numer jeden hehe.
Liczę, że teraz zagoszczę już na stałe.
Pozdrawiam
reklama