reklama
kleopcia
Zaangażowana w BB
Obecnie ok.
2 tygodnie temu wylądowałam w szpitalu z twardnieniem macicy + bólami w krzyżu. Przeszło pfu pfu
Na połówkowym dziewczynka na 100% ale "dowodu" nie widziałam na własne oczy więc śmieje się, że uwierzę dopiero jak zobaczę po porodzie. Niestety przy następnych usg nie dało się podglądnąć co tam kryje między nogami.
2 tygodnie temu wylądowałam w szpitalu z twardnieniem macicy + bólami w krzyżu. Przeszło pfu pfu
Na połówkowym dziewczynka na 100% ale "dowodu" nie widziałam na własne oczy więc śmieje się, że uwierzę dopiero jak zobaczę po porodzie. Niestety przy następnych usg nie dało się podglądnąć co tam kryje między nogami.
Ja byłam w szpitalu polozniczo - ginekologicznym zrobili usg, zbadali, ktg. A czopki to scopolan one są na receptę. Receptę tez na nie dostałam mam brać. Gdyby była powtórka. Ewentualnie gdyby te napinania były regularne to przyjechać ale. Na szczęście nie mam... Bardziej juz chyba te skurcze braxtona które są. Normlane
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
reklama
Ja pijé i jestem zadowolona bardzo z dziaøania.pijecie herbatę z pokrzywy? niby ma dużo żelaza ale zdania w internecie są podzielone, a do swojej doktorki idę dopiero za 3 tyg...:/
Nic nie wiem o podzielonych zdaniach. Z tego co ja wiem to sié bardzo poleca. A o co chodzi z podzielonymi zdaniami?