reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2011

Margana, Angun to i tak jesteście młodsze od mnie hihihi:-D ale nie dużo:tak:
Margana oj kurde biedna Natalka nie dali jej pospać też bym miała nerwa ale może za to pójdzie wcześniej spać:)
Angun super że u Arturka wszystko dobrze, oj smak mi zrobiłaś z tą pizza:-D jak smakowała? ;-) My też jeszcze nie mamy rękawiczek, czapki na zimę kurde czas to zmienić nie wiadomo kiedy zima nas zaskoczy:no:
onanana jak tam dziadek dał radę.? Majeczka już zdrowa ?
Gola co się nie chwalisz mini urodzinkami Poli. Wszystkiego dobrego dla małej, dużo zdrówka:-) Duda -czy to zakład mięsny czy inny Duda? Jak tam ma pracę m , trzymam &&&&&:tak:
anus super że spacerek udany, hipcio i u Was robi furorę:)

moja mała już śpi od 19.00:tak: a ja se odpoczywam coś mnie nogi bolą:szok: zaraz trzeba będzie się iść opłukać i do wyra i jutro od nowa :cool:

Miłego wieczorku:tak:
Spokojniej nocki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny było ponad 20 stu kandydatów - mój dostał tę robotę!! Zarobki też fajne, ale minus jak wszędzie u kierowców, min na konto reszta do ręki :/ Ale najważniejsze, że gdzieś się zahaczył, póki z Policją nic nie ruszy i zanim zda egz. E (kurs ma już ukończony, musi jeszcze z 2-3 godzinki pojeździć) to jest OK.

Była u nas chrzestna Polci z pieskiem - pośmiałyśmy się , fajno, że nas odwiedziła, bo już tęskniłyśmy z młodą :)

Hejka!
Długo mnie nie było więc nie odpisuje każdemu!!Wybaczcie!!!Nie byłam nawet w stanie po tygodniu nie czytania wszystkiego nadrobić z czytaniem!!Dobrze Wam, że macie tka dużo czasu!!!Też tak chcę!!!!!
Mam nadzieję, że teraz częściej będę zaglądać Mój T Wrócił więc mi juz lżej, ale cały tamten tydzień mieliśmy troche załatwiania spraw i mieliśmy urodziny Tosi w sobotę dla rodziny było 10 osób i teraz w sobotę kolejna tura znajomi z dziećmi też 10 dorosłych u 8 dzieci.a dla kolegów i koleżanek z klasy postanowiła robić w maju na imieniny.

Czytam, że nie tylko moje dziecię doznaje wypadków- ostatnio rozciął sobie nad okiem kawałek skórki na łuku brwiowym bo tak pedził, że sie nie wyrobił z jeździkiem pchaczem wywinął sie przez niego i w łózko a tam był metal na szczęście w nieszczęściu lekko tylko o niego zahaczył Oczywiście tą przeszkode zrobiła mu siostra bo zwykle ta kanapa nie jest rozkładana chyba, że ktoś do Tosi przyjedzie i u niej śpi. Też najadła się strachu i juz jej nie rozkłada bez powodu.

Szczere choć spóźnione życzenia dla WOJtusia na roczek!!!!!zdrówka i radości dla rodziców od Kornelka i cioci!!!
Dla Polci najlepszego na te 11 miesiecy!!!!!

Gola suuper, suuper:tak:, gratulacje dla m ma szczęsię na tyle kandydatów ale nie ma się co dizwic zawodowy kierowca to się udało:tak:, teraz już będzie tylko lepiej:tak:powodzenia;-):-)

gola,anuś dziś dupinka już oki troszkę zaczerwieniona posmarowałm niedawno kremem a tak cały dzień zasypką super jest szybko zadziałała;-)
mirelka dziś właśnie widziałam dzieciaki w rękawiczkach jak do sklepu szłam a z małą nie byłam bo jak miałyśmy iść kumpela wpadła.
kat erinka kiedyś pod koniec 3-dniówki mała też rzygneła aż jej nosem poleciło ale wtedy płakała a wczoraj nie normalnie umyłam ją a ona uśmieszek ;-)Jak test rano robisz??
anuś a jakie klocki mają twoje dzieciaki że taki hicior?? chyba ja kupię jakieś neidługo moja lubi takie układanki itp.
angun oj pomyliłaś mnie z angie w poście ;-) Martysia już dziś oki prawie jak nowo narodzona:-D
Margana jak ja doskonale rozumie twego nerwa;-)ostatnio u nas remont robili ponad tydz.myślałam że zwariuje jak tylko drzemka była małej to wiercili:wściekła/y: Oj i moja to wymuszacz..muszę być bardziej konsekwentna-pracuje nad tym;-)
nimffi dzieciaki to cwane bestie i masz rację trzeba uczyć od małego;-)

Moje małe poszło spać przed 20 szok dawno tak nie spała ale to dlatego z drzemki wstała ok 15 i już maruda była straszna zjadła kaszki na dobranoc i cycem dopiła.A ja mam spokój mój po 22 wraca ale będę chyba złą żoną i położe się wcześniej o ile zasnę :-p

mirelka my też nei mamy ubrania na zime ani butów..zastanawiam się na 2 cz.kombinezonem na allegro.
gola super jesteś dumna z chłopa ???????????
alma oj poważny Kornelek miał już wypadek...u ans jeszcze krew się nie lała.

Ostatnia edycja:
GOLA super ze z ta praca wyszlo ;-)
moj maz kierowca tez zarabia w umowie najnizsza krajowa a reszte dostaje do reki. Nie widzialam ze u kierowcow to taki zwyczaj

ankush : rano będę testować - od niedawna mam koleżankę położną ze szpitala uniwersyteckiego-zadzwoniłam się skonsultować i poradziła mi żeby mimo info na teście że można robić o obojętnej porze, to najlepiej robić rano jak wytrzymam tyle czasu:tak:
Ale jak mi teraz wyjdzie znowu wątpliwy to szkoda wyrzuconych pieniędzy.

margana : sama nie wiem jak bym wolała... z jednej strony chciałabym bo Patrycji przyda się rodzeństwo i zawsze chciałam mieć gromadkę dzieci (nie mając pojęcia jak jest z 1) , z drugiej strony czasami nie daję rady i przeraża mnie jeszcze więcej obowiązków, lubię też swoją pracę i na trochę chciałam wrócić (czyli chociaż 2 lata), pozatym jak zaczełam wieczorem o tym myśleć że znowu mam rodzić, chodzić z potwornym (w 8-9 mcu) wielkim brzuchem, znowu przytyć 20 kg, nie móc spać, siedzieć, chodzić leżeć....... Więcej mi wychodzi PRZECIW ale za jest DZIDZIUŚ :rofl2:
Co będzie to będzie.....

gola: bardzo się cieszę że mąż dostał pracę SUPER, powiedz że ma gratulacje i życzenia powodzenia z BB:-D

katerinka spoko to czekamy do rana;-)oj jutro będe lookać na info od Ciebie:-) Ja też bym chciała bobo ale nie teraz właśnie pod koniec ciąży było najgorzej też 21kg przytyłam..a jeszcze teraz dodotkowo nasze szkraby ganiające wymagające tyle czasu i uwagi nie to co pierwsze na czasie;-)Ale jakby było to na bank dałoby się radę :-)
Jak myślisz jak twój by zareagował??

mirelka- ja mam dla mojej rękawiczki i chyba zacznę już jej zakładać tym bardziej, że codziennie rano jedziemy zawieść Filipka do przedszkola no więc jesteśmy na dworze a rano jest naprawdę zimno
Gola- gratulacje dla męża, oby to był początek dobrego i od tej pory zacznie wam się dobrze układać!!
katerinka- czekam na wieści, fajnie jest mieć dwójkę dzieci;-)

reklama
gola gratulacje!!! Super, ze sie udało!

gola, nimfii to nie tylko u kierowców tak jest z tą pensją. W całej gastronomii też:baffled: A pewnie i w wielu innych zawodach.

mirelka poszła spać normalnie, ale w sekundę usnęła:-)

nimfii dzięki wielkie! Podoba mi sie bardzo Twoje podejście. Ja też staram sie nie zwracać uwagi, tylko mam problem z rodzicami, bo jak dziecko płacze to trzeba na rączki:confused2: Ale staram sie im to wytłumaczyć, mam nadzieje, ze sie uda!

ankusch no włąśnie Natalka to generalnie grzeczne i ugodowe dziecko, ale jak czegoś chce to pokazuje charakterek i to ostro:confused2: Ja też staram sie być konsekwentna, tylko jak pisałam wyzej nimfii, mam problem z rodzicami.

Katerinka czyli zobaczymy co los przyniesie:-) Oby było dobrze. Czekam na info jutro:tak:

Do góry