Katerinka_2
podwójnie szczęśliwa mama
my poszłyśmy tylko na chwileczkę-po nowy test i szynkęmy po spacerku ale ziąb,i znowu zaczyna się ubieranie ech jak ja tego nie lubię, latem to jest to wystarczy bluzeczka i gotowe,
Filipkowamama, ankusch bystre dzieciaczki moja tez rozumie moje małe polecenia np. podaj piłeczkę, ładnie podaje , zaświeć światło, podchodzi do wyłącznika i zaświeca, pokarz pieska, podaje książeczkę gdzie ma pieski![]()

Patrycja niedawno rozpakowywała ze mną zakupy-przynosiła z salonu po 1 rzeczy z siatki i dawała mi w kuchni, spryciula
Jejku ale wczoraj akcija była wieczorem wróciliśmy ze wsi mała jeszcze chwile pobrykała poczułam jej pampersa zmieniłam a tam norobione siklawa i pupa czerwona na maxa nawet nie wiedzieliśmy kiedy zrobiłaNo nic przebrałam i włożyłam pieluchę tetrową na chwile aby do kąpieli i między czasie kaszy zjadła nawet sporo.Wykąpał ją mąż i jak zwykle z gołym dupcem hasała po łóżku wygłupy na całego po chwili zaczeła kaszleć mój ją podnosi a ta wymiotuje obiadem i kaszą
ja niedawno robiłam test kulinarny i nakarmiłam Patrycję jajecznicą na parze z koperkiem-zarzygała potem całą kuchnię-jak na kreskówkach był paw... potem płakała dosyć długo, dopiero T ją wziął na spacer i z piciem usnęła...
na fejsie jest info o mojej pracy ;-)
Katerinka - heloł! Widziłąm na Fejsszicie jak mała śmiga - brawo, ile miała jak zaczęła??
PS wpadaj do nas częściej , obecność obowiązkowa!
Woow, jeśli pod serduszkeim nosisz dzidzię - kochana serdecznie GRATULUJĘ!!!! Dziecko to Boże Błogosławieństwo! Tym bardziej, jak piszesz, że masz problemy zdrowotne. Może będziesz naszą pierwszą listopadową przyszłą mamusią ?To byłby maj? Czerwiec? Super, zawsze chciałam dzidziorro mieć na wiosnę lub latem
![]()
PS a gdzie TY pracujesz??
Patrycja sama chodziła jak skończyła 10 miesięcy-w 5 dniu 11 miesiąca
jeszcze nie, właśnie się zastanawiałam jak uda się patrycji coś wetknąć na ręce żeby tego nie zjadła/ześliniła/ zdjęła / wyrzuciła...właśnie zakładacie rękawiczki waszym bobikom w taką pogodę, łapki już marzną![]()