reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Margana, Angun to i tak jesteście młodsze od mnie hihihi:-D ale nie dużo:tak:
Margana oj kurde biedna Natalka nie dali jej pospać też bym miała nerwa ale może za to pójdzie wcześniej spać:)
Angun super że u Arturka wszystko dobrze, oj smak mi zrobiłaś z tą pizza:-D jak smakowała? ;-) My też jeszcze nie mamy rękawiczek, czapki na zimę kurde czas to zmienić nie wiadomo kiedy zima nas zaskoczy:no:
onanana jak tam dziadek dał radę.? Majeczka już zdrowa ?
Gola co się nie chwalisz mini urodzinkami Poli. Wszystkiego dobrego dla małej, dużo zdrówka:-) Duda -czy to zakład mięsny czy inny Duda? Jak tam ma pracę m , trzymam &&&&&:tak:
anus super że spacerek udany, hipcio i u Was robi furorę:)

moja mała już śpi od 19.00:tak: a ja se odpoczywam coś mnie nogi bolą:szok: zaraz trzeba będzie się iść opłukać i do wyra i jutro od nowa :cool:

Miłego wieczorku:tak:
Spokojniej nocki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny było ponad 20 stu kandydatów - mój dostał tę robotę!! Zarobki też fajne, ale minus jak wszędzie u kierowców, min na konto reszta do ręki :/ Ale najważniejsze, że gdzieś się zahaczył, póki z Policją nic nie ruszy i zanim zda egz. E (kurs ma już ukończony, musi jeszcze z 2-3 godzinki pojeździć) to jest OK.

Była u nas chrzestna Polci z pieskiem - pośmiałyśmy się , fajno, że nas odwiedziła, bo już tęskniłyśmy z młodą :)

Hejka!
Długo mnie nie było więc nie odpisuje każdemu!!Wybaczcie!!!Nie byłam nawet w stanie po tygodniu nie czytania wszystkiego nadrobić z czytaniem!!Dobrze Wam, że macie tka dużo czasu!!!Też tak chcę!!!!!
Mam nadzieję, że teraz częściej będę zaglądać Mój T Wrócił więc mi juz lżej, ale cały tamten tydzień mieliśmy troche załatwiania spraw i mieliśmy urodziny Tosi w sobotę dla rodziny było 10 osób i teraz w sobotę kolejna tura znajomi z dziećmi też 10 dorosłych u 8 dzieci.a dla kolegów i koleżanek z klasy postanowiła robić w maju na imieniny.

Czytam, że nie tylko moje dziecię doznaje wypadków- ostatnio rozciął sobie nad okiem kawałek skórki na łuku brwiowym bo tak pedził, że sie nie wyrobił z jeździkiem pchaczem wywinął sie przez niego i w łózko a tam był metal na szczęście w nieszczęściu lekko tylko o niego zahaczył Oczywiście tą przeszkode zrobiła mu siostra bo zwykle ta kanapa nie jest rozkładana chyba, że ktoś do Tosi przyjedzie i u niej śpi. Też najadła się strachu i juz jej nie rozkłada bez powodu.

Szczere choć spóźnione życzenia dla WOJtusia na roczek!!!!!zdrówka i radości dla rodziców od Kornelka i cioci!!!
Dla Polci najlepszego na te 11 miesiecy!!!!!

Gola suuper, suuper:tak:, gratulacje dla m ma szczęsię na tyle kandydatów ale nie ma się co dizwic zawodowy kierowca to się udało:tak:, teraz już będzie tylko lepiej:tak:powodzenia;-):-)

gola,anuś dziś dupinka już oki troszkę zaczerwieniona posmarowałm niedawno kremem a tak cały dzień zasypką super jest szybko zadziałała;-)
mirelka dziś właśnie widziałam dzieciaki w rękawiczkach jak do sklepu szłam a z małą nie byłam bo jak miałyśmy iść kumpela wpadła.
kat erinka kiedyś pod koniec 3-dniówki mała też rzygneła aż jej nosem poleciło ale wtedy płakała a wczoraj nie normalnie umyłam ją a ona uśmieszek ;-)Jak test rano robisz??
anuś a jakie klocki mają twoje dzieciaki że taki hicior?? chyba ja kupię jakieś neidługo moja lubi takie układanki itp.
angun oj pomyliłaś mnie z angie w poście ;-) Martysia już dziś oki prawie jak nowo narodzona:-D
Margana jak ja doskonale rozumie twego nerwa;-)ostatnio u nas remont robili ponad tydz.myślałam że zwariuje jak tylko drzemka była małej to wiercili:wściekła/y: Oj i moja to wymuszacz..muszę być bardziej konsekwentna-pracuje nad tym;-)
nimffi dzieciaki to cwane bestie i masz rację trzeba uczyć od małego;-)

Moje małe poszło spać przed 20 szok dawno tak nie spała ale to dlatego z drzemki wstała ok 15 i już maruda była straszna zjadła kaszki na dobranoc i cycem dopiła.A ja mam spokój mój po 22 wraca ale będę chyba złą żoną i położe się wcześniej o ile zasnę :-p

mirelka my też nei mamy ubrania na zime ani butów..zastanawiam się na 2 cz.kombinezonem na allegro.
gola super jesteś dumna z chłopa ???????????
alma oj poważny Kornelek miał już wypadek...u ans jeszcze krew się nie lała.

Ostatnia edycja:
GOLA super ze z ta praca wyszlo ;-)
moj maz kierowca tez zarabia w umowie najnizsza krajowa a reszte dostaje do reki. Nie widzialam ze u kierowcow to taki zwyczaj

ankush : rano będę testować - od niedawna mam koleżankę położną ze szpitala uniwersyteckiego-zadzwoniłam się skonsultować i poradziła mi żeby mimo info na teście że można robić o obojętnej porze, to najlepiej robić rano jak wytrzymam tyle czasu:tak:
Ale jak mi teraz wyjdzie znowu wątpliwy to szkoda wyrzuconych pieniędzy.

margana : sama nie wiem jak bym wolała... z jednej strony chciałabym bo Patrycji przyda się rodzeństwo i zawsze chciałam mieć gromadkę dzieci (nie mając pojęcia jak jest z 1) , z drugiej strony czasami nie daję rady i przeraża mnie jeszcze więcej obowiązków, lubię też swoją pracę i na trochę chciałam wrócić (czyli chociaż 2 lata), pozatym jak zaczełam wieczorem o tym myśleć że znowu mam rodzić, chodzić z potwornym (w 8-9 mcu) wielkim brzuchem, znowu przytyć 20 kg, nie móc spać, siedzieć, chodzić leżeć....... Więcej mi wychodzi PRZECIW ale za jest DZIDZIUŚ :rofl2:
Co będzie to będzie.....

gola: bardzo się cieszę że mąż dostał pracę SUPER, powiedz że ma gratulacje i życzenia powodzenia z BB:-D

katerinka spoko to czekamy do rana;-)oj jutro będe lookać na info od Ciebie:-) Ja też bym chciała bobo ale nie teraz właśnie pod koniec ciąży było najgorzej też 21kg przytyłam..a jeszcze teraz dodotkowo nasze szkraby ganiające wymagające tyle czasu i uwagi nie to co pierwsze na czasie;-)Ale jakby było to na bank dałoby się radę :-)
Jak myślisz jak twój by zareagował??

mirelka- ja mam dla mojej rękawiczki i chyba zacznę już jej zakładać tym bardziej, że codziennie rano jedziemy zawieść Filipka do przedszkola no więc jesteśmy na dworze a rano jest naprawdę zimno
Gola- gratulacje dla męża, oby to był początek dobrego i od tej pory zacznie wam się dobrze układać!!
katerinka- czekam na wieści, fajnie jest mieć dwójkę dzieci;-)

reklama
gola gratulacje!!! Super, ze sie udało!

gola, nimfii to nie tylko u kierowców tak jest z tą pensją. W całej gastronomii też:baffled: A pewnie i w wielu innych zawodach.

mirelka poszła spać normalnie, ale w sekundę usnęła:-)

nimfii dzięki wielkie! Podoba mi sie bardzo Twoje podejście. Ja też staram sie nie zwracać uwagi, tylko mam problem z rodzicami, bo jak dziecko płacze to trzeba na rączki:confused2: Ale staram sie im to wytłumaczyć, mam nadzieje, ze sie uda!

ankusch no włąśnie Natalka to generalnie grzeczne i ugodowe dziecko, ale jak czegoś chce to pokazuje charakterek i to ostro:confused2: Ja też staram sie być konsekwentna, tylko jak pisałam wyzej nimfii, mam problem z rodzicami.

Katerinka czyli zobaczymy co los przyniesie:-) Oby było dobrze. Czekam na info jutro:tak:

Do góry