Hej Dziewczyny, tak produkuje to nasze forum, ze ciężko jest nadrobić zaległości po jednym dniu,a nawet kilku godzinkach
AnnaJ strój 1cz. to fajny pomysl, ja w zasadzie tez chciałam kupic, ale nigdzie nie znalazlam jakiegos takiego zwyklego ... w normalnej cenie, no bo niestety nie stac mnie,żeby wydac 250 zl na stroj ;/ a dodam, ze na basenie w 2cz. to nie jest frajda... ostatnio zamiast myslec o tym ile radochy ma Ania myslalam o tym ze mi cyc wyskakuje, brrr.
tez tak macie, ze Wasze piersi bardzo różnią sie wielkością?? u mnie różnica jest strasznie duza i w 'miękkim' staniku widac to przez bluzki
Asia moja Ania od jakiegos czasu w ogole nie chce nic z butli pić, nie ważne czy to jest moje mleko czy MM ;/ Butelkom mówi 'nie'
ale nie zmienialam jeszcze smoczka, niestety jej niechec powoduje, ze nigdzie nie moge wyjsc na dluzej, bo jak zgłodnieje, to jest straszliwy lament ;/
Pepsi jak to zapisane od kwietnia? to jakies karnety czy cos? nie mozecie teraz zaczac? Ja sobie ostatnio pomyslalam, ze pojde kilka razy na plywanie maluchow, a potem sprobujemy z Moim A zabierac Anie z nami, bo jednak to bedzie sporo taniej ;/
Helenka swietnie, ze Ci sie udalo!!! chociaz, z drugiej strony, kurcze - jak prosić sie o cos, co nam sie nalezy?? ;/ szkoda tylko, ze musialas tyle sie naczekać ;/ nikt Cie nie przepuścil? Ja ostatnio zauważyłam, ze ludzie nawet ok reagują na małe dziecko i przepuszczają nas w kolejkach itd.
Dziewczyny, czy ktoras rodziła w Ujastku? Dostałyście takie duze zestawy startowe próbek?? Bo ja kurcze jakos nie ;(
Mikago wysocy mezczyzni są ekstra
Filipekna pewno bedzie dobrze zbudowanym Przystojniakiem
Marttika - mysl o tym dzielnie a bedziesz kraina mlekiem płynącą.. eh
jestes super
Gola - u nas jest tak samo, Anuska urodzila sie Czarnulka, miala krucze wloski - teraz jej zjasnialy te co miała, a od glowy to wlasnie blond jej wyrasta, no tak ciemny blond. Ale moj A mial 'białe' jak był dzieckiem
Kurcze, trafilas na mega fajne przeceny, gdyby nie to, ze nienawidze zakupow, to tez bym moze sie wybrala do jakis sklepow, poki co wszystko 'dziedziczymy' po dzieciakach naszego rodzenstwa, kt tez urodzily sie w 2011, ale w lutym i kwietniu
Do tego prezenty i w ten sposob do sklepow nie zagladamy ;D
Kurcze, ja dostalam chustę w prezencie, o urodzeniu Ani. Ale nadal nei umiem jej wiązac, korzystam z nosidelka takiego
nosidło BabyBjorn ORIGINAL Baby Bjorn + gwarancja! (2165505118) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
<nie wem czy dobrze link wstawiam>
Mysle, ze to podobne lub takie same jak Winki kupila. Ja powiem szczerze ze jestem zadowolona, ale uzywam tylko poza domem - jak chodzimy na spacerki do Lasku Wolskiego - jest swietne. Ania jest zadowolona, jest jej wygodnie. Na jakies szybkie zakupy tez Jej zakladam. Jak byla mniejsza, to uwielbiala, gdy ja wkladalam i odkurzalam
margo - Ale ładna kobitka jestes
chyba nosidelka mamy takie same?? Tez ogladalam kac vegas, a teraz obcy vs predator
bylam na tym w kinie i lubie obrzydliwości
Moj chlop tez wybyl, impreza firmowa, eh.
Buziaki Kochane, milego weekendu Wam zycze !!!