margo też używam Hippa płynu do kąpieli, jest wydajny i ladnie pachnie, szamponik mam Johnsona i oliwkę też ale to małe próbki już się kończą i pomimo,ze Filip je znosi, kupię inne kosmetyki. Ubawiłaś mnie z rana tym cytatem o pani domu
ale Ty się kochana nie nadwyrężaj, dojdź do siebie! Bałagan niestety może przeszkadzać, mi w ciąży przeszkadzał a sprzątać ciężko było, niby czysto ale nie tak jak ja posprzątam
...Zdrowie i sprawna mama są najważniejsze!!!!
Margana współczuję, znam ten ból, naświetlanie soluksem jest dobre. Zdrówka życzę!
moniaaal no tak piersi mam większe o jakieś 2 rozmiary, zwłaszcza jak mleko napłynie i jeszcze przeciekają, czesto mam mokra bluzke
martttika ja wstawalam nawet co 1,5 godziny z czasem sobie wydłużał karmienia, teraz przeważnie co 3 godziny Filip je w nocy ale jeszcze zdarza mu się co 2 godziny jak ma problemy z brzuszkiem. Nie fajne to wstawanie ale można się przyzwyczaić.
helenka1986 to jest najpiękniejsze z rana a jeszcze do tego ten radosny uśmieszek jak mama się nachyla nad łóżeczkiem
Uwielbiam to!
onanana tak trzymaj!
andrzelika lepiej poczekaj aż Ci się skończy @ bo wysiłek w tym czasie nie jest wskazany, to zależy jak znosisz i jak się czujesz podczas.
Anek współczuję gorączki Bobika, ostatnio oglądałam program jak postępować w czasie gorączki, właśnie schładzać czoło i nawadniać do tego lekkie okrycie! Zdrówka dla malucha!
Ja dziś wyspana
Mój świergotek zaczął dzień od 6.30 mega kupką, ale tak mi się dobrze spało,że wstać mi się nie chciało, mąż go wymył i zabrał na dół a ja dalej spałam
Dziś dzień zakupowy, szukamy nowego kranu do kuchni bo kapie i zmiana uszczelki już nie pomaga. Potem jedziemy kupić świeżą rybkę okonia morskiego - przepyszny!. Odkryliśmy fajny sklep i częściej już tam zaglądamy w końcu ryba najzdrowsze ma mięso.
Miłego weekendowania babeczki!!