reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2010

reklama
Witam dziewczyny nadal nie mam okresu ciagle zwlekam testu moze jutro zrobie test. 4 dni opoznien okresu.
Morbital widze ze jestes z Wrocławia a ja mieszkalam we wroclawiu a w jakim dzielnicy mieszkasz ja z sepolna a ja od ponad roku mieszkam w brzegu u mojego faceta :)

Dolaczam do listopadowych mam:) Wielkie grube dwie krechy na tescie dzis rano. Tylko troche plamienia brazowego niestety.

Qcz, witaj :) widze tez jestes w UK. To Twoja pierwsza ciaza? Moja tak, bylam juz u GP a w piatek pierwszy raz ide zobaczyc sie z polozna. Mam nadzieje, ze plamienie ustanie.

Qcz witaj wśród mam listopadowych! Gratuluję i życzę spokojnych najliższych miesięscy! CO do plamienie to może być związane z zagnieżdżaniem.

Witam
chciałabym się dołączyć! Termin w przybliżeniu wychodzi na 8 listopada. Jestem już po pierwszym usg, na którym widać było pęcherzyk ciążowy i echo od zarodka. Niestety dostałam lekkiego krwawienia i leże w domu łykając duphaston.

Witam dziewczyny nadal nie mam okresu ciagle zwlekam testu moze jutro zrobie test. 4 dni opoznien okresu.
Morbital widze ze jestes z Wrocławia a ja mieszkalam we wroclawiu a w jakim dzielnicy mieszkasz ja z sepolna a ja od ponad roku mieszkam w brzegu u mojego faceta :)
kawałeczek od wrocławia pomieszkujemy, w cichej spokojnej okolicy, blisko lasy, stawy itp. a jak ci się mieszka w Brzegu????

WItajcie

U mnie mdłości rozkrecone na calego, a musze bilans zrobic do konca marca i nie wiem jak to bedzie. Musi sie udac. Jutro wizyta u gina. Troche sie boje.

WItam Wrocławianki :)) Ja tez z Wrocławia

Mój mąż planuje przerobic nasza dotychczasową garderobo-spiżanię na pokoik dla maluszka. Caly weekend spędził z miarką. Realnie sie zaczelo robic - chyba rzeczywiscie jestem w ciąży!!!

Pozdrawiam

reklama
witam nowe mamusie ;)
Echoo ciesze sei ze jestes z wroclawia. a z jakiej dzielnicy pochodzisz bo tam rodzice mieszkaja :)
Morbital dobrze mieszkam w Brzegu niz wroclawia :) tu jest spokoj nie ma tramwaju i jest cichy. niezle ze tu mieszkam.

Do góry